SPOR
Giriş Tarihi : 11-11-2023 15:29   Güncelleme : 13-11-2023 09:55

TÜGVA’ da Yeni Başkan Yusuf Esen

TÜGVA’ da Yeni Başkan Yusuf Esen

(TÜGVA) Türkiye Gençlik Vakfı’nın Muğla İl Temsilciliği’nin 4. Olağan Genel Kurulu Genel Başkan İbrahim Beşinci’nin katılımı ile gerçekleştirildi. Genel kurulda Muğla İl Temsilcisi İbrahim Ertaş görevini Yusuf Esen’e devretti.
Türkiye Gençlik Vakfı’nın (TÜGVA) Muğla İl Temsilciliği’nin 4. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi Salonunda gerçekleşen TÜGVA 4. Olağan Genel Kuruluna Genel Başkan İbrahim Beşinci, AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Toprakçı, Muğla İl Tarım ve Orman İl Müdürü Barış Saylak, davetliler ve TÜGVA üyeleri katıldı.
Genel Kurulda konuşan Muğla İl Temsilcisi İbrahim Ertaş katılan herkese teşekkür etti ve görevini devrettiği Yusuf Esen’e başarılar diledi.
Ertaş, “Devraldığımız bayrağı, vatanına ve milletine bağlı, Semerkand’dan Saray Bosna’ya, Kudüs’ten Batum’a, tüm İslam coğrafyasının derdiyle dertlenen gençlerimiz ile Hz. Mevlâna’nın, Emir Sultan’ın, Hacı Bayram Veli’nin, Akşemseddin’in, Alparslan’ın, Fatih’in ve Selahattin Eyyübi’nin irfanını yeryüzünün her bir köşesine taşıyana kadar, bıkmadan, usanmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bu bir ayrılık değil elbette. Bu bir bayrak değişimi. Büyük bir gurur ve onurla TÜGVA'mızın hizmet sancağını devrettiğim Yusuf Esen Başkanıma ve teşkilatımızın tüm kademelerinde bulunan kıymetli yol ve dava arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. 
Yusuf Esen, ‘’Bu kutlu yolda şahsıma tevdi edilen görevle, ateşten bir gömlek giydiğimin farkındayım. Bugüne kadar bizimle birlikte çalışan tüm başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ederim. Beni bu göreve layık gören TÜGVA Genel Başkanım İbrahim Beşinci başkanıma ve genel merkez yönetim kurulu üyelerimize de ayrıca teşekkür ederim” diye konuştu.

AdminAdmin