YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 16-03-2024 10:48

Akdenizli Karadere'de

Akdenizli Karadere'de

AKDENİZLİ VATANDAŞLARLA İFTAR SOFRASINDA BİR ARAYA GELDİ
AKDENİZLİ, KARADERE MAHALLESİ’NDE İFTAR PROGRAMI DÜZENLEDİ
Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, Ramazan Ayı dolayısıyla Karadere Mahallesinde kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla bir araya geldi. 
Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, beraberinde Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü ve İlçe Teşkilatı, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç ve İlçe Teşkilatı, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy ve İlçe Yönetimi, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker ve İlçe Yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri ve Meclis Üyesi Adayları ile 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 
Sabah saatlerinde başlayan ziyaret programları Mahalle Toplantıları ile devam etti. Arsa Mahallesi ve Bağlıağaç Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Akdenizli, talep ve önerileri dinledi. Yerel seçimlerde destek isteyen Akdenizli’ye 7’den 70’e herkes destek sözü verdi. Arsa ve Bağlıağaç Mahallelerindeki ziyaretin ardından Kumluova Mahallesinde esnaf ziyaretlerinde bulunan Akdenizli, hayırlı işler dileyip, destek istedi.
Daha sonra Karadere Mahallesinde Çok Amaçlı Sosyal Tesiste düzenlenen iftar programına hareket eden Başkan Akdenizli, vatandaşlarla yakından ilgilendi. Mahalle yaşayanlarının yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeği dualarla başladı. 
İftar programında bir konuşma yapan Başkan Akdenizli; “Ramazan ayı, manevi duygularımızı yoğunlaştıran, paylaşmanın, yardımlaşmanın ve birlikte olmanın en güzel zamanıdır. Bu iftar programında, bir kez daha birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu hissediyoruz. Bu vesileyle, tüm hemşehrilerimizin Ramazan'ını en içten duygularımla tebrik ediyorum. Karadere, bizim için çok özel bir mahalle; burada yaşayan herkes birbirine komşuluk hukukuyla bağlı, birlik ve beraberlik içinde. Ramazan ayı da bu birlikteliğimizi daha da pekiştiriyor. Birlikte oruç açmak, paylaşmak, bir arada olmanın güzelliğini yaşamak için bir fırsat. Bu vesileyle, bu güzel iftar programına katılarak bize destek olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
AKDENİZLİ: “VATANDAŞLARIMIZIN HUZUR VE REFAHI İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”
Akdenizli; “Biliyorsunuz göreve geldiğim 11 aydır ekip arkadaşlarımla çalışmalarımızı yürütüyoruz. Belediyemiz olarak, her zaman olduğu gibi, siz değerli vatandaşlarımızın huzur ve refahı için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 31 Mart’taki yerel seçimlerde bizlere vereceğiniz destekle inşallah Türkiye’de rekor kıracağız. Sizlerle birlikte, daha güçlü ve daha dayanışma içinde olacağımıza inanıyorum. Bu nedenle 31 Mart’ta bir oy bana, bir oy Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Prof. Dr. Aydın Ayaydın’a istiyorum” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin