GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-01-2024 17:17

KADER İZMİR’DEN KADIN MUHTARLARA EĞİTİM PROGRAMI

KADER İZMİR’DEN KADIN MUHTARLARA EĞİTİM PROGRAMI

 

Kadın Adayları Destekleme Derneği İzmir Şubesi tarafından düzenlenen ‘’Kadın Muhtarlara Eğitim Programı’’ En Otel’de gerçekleşti.

Kadın Adayları Destekleme Derneği İzmir Şubesi tarafından kadın muhtar ve muhtar adaylarına yönelik düzenlenen ‘’Kadın Muhtarlara Eğitim Programı’’ 13-14 Ocak’ta En Otel’de gerçekleşti.

Bir çok kadın muhtar ve muhtar adayının katılımıyla gerçeleşen program iki gün sürdü. Açılış konuşmasını KADER İzmir Şube Başkanı Banu Önkol İçhedef’in yaptığı programa Kent Konseyi Başkanı Nilay Kökkılınç ve Kadın Meclisi Başkanı Canan Aydemir Özkara konuk oldu.  Programda eğitim vermek üzere Av. Seda  Banu Yuşan Akyüz, Prof. Dr. Erbay Arıkoğlu, Özlem Değirmencioğlu, Prof. Dr. Gülgün Erdoğan Tosun ve Erhan Gölbey konuştu.

KADER İzmir Şube Başkanı Banu Önkol ‘’ Kadın Adayları Destekleme Derneği bünyesinde gerçekleştirdiğimiz ’Kadın Muhtarlara Eğitim Programı’ kadınların her alanda olmasını destekleme konusunda önemli bir adımdır. Kadınlar, her alanda olduğu gibi siyasetin içinde de olmalıdır. Muhtarlık gibi önemli bir konumda da en güzel şekilde yer alacak olan kadınlar, bu program sayesinde muhtarlığın ve muhtar adaylığı sürecinin eğitimini almıştır. Biz bugün kadınlar için her alanda çalışmalar düzenleyen bir dernek olarak kadınların katılımı ve desteği ile kadın muhtarların da yanındayız. Tüm konuşmacıların ve katılımcıların emeğine sağlık.’’ dedi. 

AdminAdmin