GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-09-2023 10:12

AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete ilçe ziyaretlerine devam ediyor.

AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete ilçe ziyaretlerine devam ediyor.

AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete ilçe ziyaretlerine devam ediyor.

Bu kapsamda Ula ilçesini ziyaret eden milletvekili Kadem Mete’ye  Ula Belediye Başkanı Özay Türkler ve AK Parti Ula İlçe Başkanı Özer Yılmaz da eşlik etti.  İlçedeki milli eğitim yatırımlarını inceleyen Mete ve beraberindeki heyet Kızılyaka ve Karabörtlen Mahallelerindeki okul inşaatlarında incelemelerde bulundu.

“GÖLCÜK MAHALLESİNDE HALK GÜNÜ”

Meclis çalışmalarından fırsat buldukça ziyaretler yapmaya gayret ettiklerini ifade eden Mete mahalle buluşmaları adı altında hemşerilerimizle bir araya geliyor, sorunların çözümü için birlikte mücadele ediyoruz dedi. Mete açıklamasında “Hemşerilerimizle buluştukça mutlu oluyoruz sorunların çözümünde katkı sağlayabilirsek mutluluğumuz daha da artıyor” dedi.

“EĞİTİM EN ÖNEMLİ ÖNCELİĞİMİZ”

Mahalle buluşmasının ardından Karabörtlen’ ve Kızılyaka Mahallelerinde  devam eden okul inşaatlarında  incelemelerde bulunan Milletvekili Kadem Mete eğitimin en büyük öncelikleri olduğunun altını çizdi.

“EĞİTİME AYRILAN BÜTÇE HEP ARTMIŞTIR”

“AK Parti hükümetleri her döneminde eğitime ayrılan bütçe sürekli artış göstermiş çocuklarımızın geleceği için hiçbir fedakârlıktan kaçınılmamıştır. Bugün ücretsiz eğitimden, ders kitaplarına, okullarımızın fiziki yeterliliğinden, teknolojik yatırımlara kadar hemen hemen her alanda önemli ilerlemeler kaydedilmiştir. Ülkemizin geleceği olan yavrularımızın başarıları, kendilerini geliştirmeleri ve sağlıklı birer birey olarak geleceğe hazırlanmaları en önemli hedeflerimizdendir.

Bugün Ula ilçemizde ilgili arkadaşlarımızla devam eden projelerimizi gezdik süreç hakkında bilgi aldık. Okullarımızdaki çalışmaların bir an önce tamamlanıp öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin hizmetine girmesi için üzerimize düşen ne varsa yerine getireceğiz.

Şimdiden okullarımızın hayırlı olmasını diliyorum. Göz aydınlığımız öğrencilerimize ve geleceğimizin mimarı kıymetli öğretmelerimize bir kez daha başarılar ve kolaylıklar diliyorum.”

AdminAdmin