YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 27-03-2024 13:10   Güncelleme : 27-03-2024 22:45

AKDENİZLİ: “SİZLERLE BİRLİKTE BU ŞEHRİN MİMARI OLMAKTAN MUTLU OLACAĞIM”

AKDENİZLİ: “SİZLERLE BİRLİKTE BU ŞEHRİN MİMARI OLMAKTAN MUTLU OLACAĞIM”

BAŞKAN AKDENİZLİ, BELEDİYE PERSONELİ İFTAR VERDİ
AKDENİZLİ: “SİZLERLE BİRLİKTE BU ŞEHRİN MİMARI OLMAKTAN MUTLU OLACAĞIM”
Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Ramazan Ayı dolayısıyla Belediye Personeli ve aileleri ile iftar programından bir araya geldi. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Akdenizli iftar programında yaptığı konuşmada; “Önümüzdeki 5 yıl sürecinde de sizlerle birlikte bu şehrin mimarı olmaktan inanın mutlu olacağım” dedi.
Seydikemer Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen belediye personeline ve ailelerine iftar yemeği programı Tufanlar Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. İftar Programına Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Muharrem Gökcen, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, Belediye Birim Müdürleri, belediye personeli ve aileleri katıldı. 
Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, iftar öncesi tek tek masaları gezerek personelin Ramazan Ayını tebrik etti. İftar yemeğinin ardından dualarda bulunuldu. Daha sonra programda konuşan Başkan Akdenizli, iftar sofralarında buluşmak, birlikte olmanın ve dayanışmanın sembolü olduğunu belirtti. 
Belediye personeli ile birlik ve beraberlik içinde çalıştıklarını dile getiren Akdenizli; “Ramazan ayının bize öğrettiği en önemli değerlerden biri, yardımlaşma ve birbirimize destek olma kültürüdür. Bizler de bu kültürü, belediyemizdeki çalışma arkadaşlarımızla birlikte yaşamaya çalışıyoruz. Her birinizin, kendi alanında gösterdiği özveri ve gayret, belediyemizin başarısında büyük rol oynamaktadır. Sizler, şehrimizin daha yaşanabilir bir yer olması için gece gündüz demeden çalışıyorsunuz. Bu fedakarlığınız için size ve ailelerinize teşekkür ediyorum” dedi.
AKDENİZLİ: “SEYDİKEMER’İN DEĞİŞİMİNE, GELİŞİMİNE HEP BİRLİKTE ŞAHİT OLACAĞIZ”
31 Mart Yerel Seçimlerinde kendisine destek isteyen Başkan Akdenizli; “31 Mart Yerel Seçimlerinde hep birlikte önümüzdeki 5 yıl Seydikemer’imizi yönetecek ekibi seçeceğiz. Bu salonda bulunan siz değerli Seydikemer halkı olarak inşallah sizler bize hep birlikte devam etme görevi verirseniz; 31 Mart Yerel Seçimlerinde öncelikle meclis üyesi arkadaşlarıma, sonra kendime, Büyükşehir Başkan Adayımıza da sizlerden büyük bir destek istiyorum.  İnşallah önümüzdeki 5 yılı Seydikemer’in değişimine, Seydikemer’imizin gelişimine hep birlikte şahit olacağız. Sizlerle birlikte önümüzdeki 5 yıllık süreçte de görev yapmaktan onur duyacağım. İnşallah bu onuru 31 Mart Yerel Seçimlerinde bana tattırırsınız, yaşatırsınız. Önümüzdeki 5 yıl sürecinde de sizlerle birlikte bu şehrin mimarı olmaktan inanın mutlu olacağım. Bu yola çıkarken hep şunu söyledim: Bana güvenen, inanan insanlara karşı Allah’ım beni mahcup etme demiştim. İnşallah bu önümüzdeki 5 yılda da mahcup olmam” ifadelerini kullandı.
Başkan Akdenizli’nin konuşmasının ardından salonda büyük bir alkış tufanı koptu. İftar programı toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.  

AdminAdmin