SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 03-10-2023 12:10

Cumhur İttifakı Seydikemer’de Yerel Seçim Ateşini Yaktı

Cumhur İttifakı Seydikemer’de Yerel Seçim Ateşini Yaktı

Cumhur İttifakı Seydikemer’de Yerel Seçim Ateşini Yaktı

Seydikemer İlçesinde Cumhur İttifakı temsilcileri AK Parti İlçe Başkanı Ali Büklü ve MHP İlçe Başkanı Mehmet Arıç yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin ateşini yaktı.
Milliyetçi Hareket Partisi Seydikemer İlçe Başkanlığının geçtiğimiz günlerde gerçekleşen 4’üncü Olağan Genel Kurulunda partililerinin gücen oyunu kazanarak tekrar ilçe başkanı seçilen Mehmet Arıç, beraberinde MHP’li Seydikemer Belediyesi Meclis Üyeleri Mustafa Tanır, Yusuf Bağırcı, Zeki Yanatma ve İsmail Koyuncu’nun yanı sıra yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Cumhur İttifakı temsilcilerinden  Adalet ve Kalkınma Partisinin Seydikemer İlçesi temsilcisi başkan Ali Büklü ve yönetimin ziyaret etti.


Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette gündem 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler idi. Tabiri caizse yerel seçimlerin ateşinin yakıldığı ziyarette Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin yapmış olduğu başarılı çalışmalar ve seçimlerde Cumhur İttifakının kentteki oy oranının  daha yüksekler çıkartılması planlandı.
“Bir’iz, Beraberiz”
Toplantı sonrası mikrofonlarımıza kısa bir değerlendirmede bulunan MHP Seydikemer  İlçe Başkanı Mehmet Arıç, “Kongremiz sonrası yeni yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım ve meclis üyelerimiz ile birlikte Cumhur İttifakı ortağımız Adalet ve Kalkınma Partisi Seydikemer İlçe Başkanımız Ali Büklü ve yönetimini ziyaret ettik. Sağ olsunlar çok da güzel karşılandık ve ağırlandık. Zaten Seydikemer İlçemizde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin izinde ve ışığında Seydikemer’de biz bir ve biriz. Önümüzde bir yerel seçim var. Ve biz sahadaki çalışmalarımızı bu yönde sürdüreceğiz. Belediye Başkanımız B. Önder  Akdenizli başkanımızın da her zaman yanında ve destekçisiyiz. İnşallah 31 Martta Seydikemer ilçemizde Cumhur İttifakının oy oranının hissedilir derecede daha da arttıracağız” ifadelerinde bulundu. 
“Çok Çalışacağız”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Al Büklü ise, “Durmak Yok, Yola Devam” parolası ile çalışmalarımız hızlı bir şeklide sürdürüyoruz. Mehmet başkanımın da ifade ettiği gibi birliktelik içerisinde ilçemize hizmetleri sunuyor ve sahada halkımızla iç içeyiz. 31 Mart seçimlerine de beraberce uyumlu bir şekilde çalışacağız” dedi.

AdminAdmin