FETHİYE
Giriş Tarihi : 27-11-2023 13:16

İlk Açıklama Yücel'den Geldi

İlk Açıklama Yücel'den Geldi


Cumhuriyet Halk Partisinden geçtiğimiz günlerde Fethiye Belediye Başkanlığı için aday adayı olacağı açıklamasında bulunan Fethiye'li iş insanı Ahmet Selim Yücel, partisinin ilçe başkanlığına giderek resmi müracaatta bulundu. 
Cumhuriyet Halk Partisinde seçim takvimi açıklandı. Takvime göre aday adaylığı müracaatları da başlarken, Fethiye'de ilk resmi müracaat  Ahmet Selim Yücel tarafından gerçekleşti. 
Genç dinamik ve sporcu kişiliğiyle öne çıkan turizmci ve iletişim fakültesi mezunu Ahmet Selim Yücel 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için aday adaylık başvurusunu Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye ilçe başkanı Mustafa Koyuncu’ya teslim etti.
Samimi bir havada geçtiği öğrenilen başvuruda Muğla Cumhuriyet Halk Partisi il Başkan yardımcısı Kemal Karadenizli de hazır bulundu.
Doğup büyüdüğü topraklara hizmet etmek için aday adayı başvurusunda bulunan Yücel, Kendisine görev verildiği taktirde hizmetkarlığa talip olduğunu söyledi. 
Önümüzdeki hafta içerisinde Ahmet Selim Yücel’in aday adaylığı için geniş katılımlı bir toplantı basın açıklaması yapacağı öğrenildi.

AdminAdmin