MİLAS
Giriş Tarihi : 26-04-2023 16:11

Ali Tekin Milas’ta Oda Başkanları ile Görüştü

AK Parti Muğla milletvekili adayı Ali Tekin, Milas'ı ziyaret ederek bazı oda temsilcileriyle görüşerek projelerini anlattı.

Ali Tekin Milas’ta Oda Başkanları ile Görüştü

Programına Salı semt pazarında Milaslı hemşerileriyle bir araya gelerek başlayan Tekin, daha sonra Milas Bakkallar Odası Başkanı Özay Sabancı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Celal Devrim, Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Odası Başkanı Mustafa Sezgin, Şoförler Odası Başkanı Nurol Paskal ve Süt Üreticileri Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin'i ziyaret etti.

Tekin, ziyaretlerinde esnafların sorunlarını dinledi ve çözüm önerileri hakkında bilgi aldı. Ayrıca Milas'ın tarım ve hayvancılık sektörüyle ilgili konularda da görüş alışverişinde bulundu.

Tekin, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Reşit Özer ve yönetimini de ziyaret ederek, Milas'ın ekonomik ve sosyal durumu hakkında bilgi aldı. Milas Ziraat Odası Başkanı Kahraman Akar'ı da ziyaret eden Tekin, tarım sektörüne ilişkin projelerini anlattı.

AK Parti Muğla milletvekili adayı Ali Tekin'in ziyaretleri, Milaslı esnaflar ve sivil toplum kuruluşları tarafından olumlu karşılandı.

AdminAdmin