GÜNCEL
Giriş Tarihi : 31-12-2023 23:41

BAŞKAN AKDENİZLİ, YILIN SON AKŞAMI GÖREV BAŞINDAKİ PERSONELİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN AKDENİZLİ, YILIN SON AKŞAMI GÖREV BAŞINDAKİ PERSONELİ ZİYARET ETTİ

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, yeni yıl dolayısıyla görev başındaki emniyet, jandarma ve sağlık ekiplerini ziyaret etti.

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Gökcen, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç ile ilk olarak Seydikemer Devlet Hastanesine ziyarette bulundu. Hastanede tedavi gören hastaları ziyaret eden Başkan Akdenizli, vatandaşlara acil şifalar dileyip, yeni yıllarını kutladı. Hastanede görevli sağlık personelini de unutmayan Başkan Akdenizli, görevli doktor, hemşire ve sağlık personelinin yeni yılını tebrik edip, çiçek takdiminde bulundu.

2023’ün son saatlerini de sahada ziyaretlerde bulunarak geçiren Başkan Akdenizli, daha sonra Emniyet, Jandarma ve Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu ziyaret edip görevi başındaki personelin yeni yılını kutladı. 

Herkesin yeni yılını kutlayan Başkan Akdenizli; “2023 yılında büyük bir deprem yaşadık. İnşallah 2024 yılı bu tür afetlerin yaşanmadığı, sağlıklı, huzur dolu bir yıl olur. Yeni yıla gireceğimiz saatlerde emniyet, jandarma, itfaiye, sağlık ekipleri ve Belediyemiz Zabıta ekipleri görevlerini büyük bir özveriyle yerine getiriyorlar. Allah onlardan razı olsun. Bu vesileyle aziz milletimizin ve hemşehrilerimin yeni yılını kutluyor; bütün dünyaya sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin