GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-11-2023 14:02

FARMUĞLA COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLERİ BİR ARAYA GETİRİYOR

FARMUĞLA COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLERİ BİR ARAYA GETİRİYOR

Kurucuları Gürkan Tetik ve Erkin Aykın olan Farmuğla firmasını temsilen, aynı zamanda MUTSO Meclis Üyesi olan Gürkan Tetik, Odamızı ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş ile görüştü. Ziyarette, Muğla’nın eşsiz zeytinyağları ve coğrafi işaretli ürünlerini Türkiye ve Dünya’ya sunan bir gıda şirketi olarak yola çıktıklarını ifade eden Tetik, Muğla’nın verimli topraklarından gelen coğrafi işaretli ürünleri insanlarla buluşturma misyonuna sahip olan firmaları aracılığıyla, Muğla’nın dört bin yanından ürünleri toplayarak tek bir pakette buluşturduklarını kaydetti. 
Gürkan Tetik, “Farmuğla, Dünya genelindeki müşterilere bu eşsiz ürünleri ulaştırmak için çaba gösteriyor. E-Ticaret platformlar aracılığıyla lezzet tutkunlarına Muğla’nın en iyi ürünlerini sunuyor. Hızlı ve güvenilir bir teslimat hizmeti ile müşterilerimize ulaşmaktan gurur duyuyoruz.” diyen Gürkan Tetik, çok yakında önce Almanya sonrasında Amerika ve Dubai pazarında ürünlerin satışlarını başlayacağını ifade etti.  
Başkan Karakuş, Farmuğla’nın özellikle coğrafi işaretli ürünlerin markalaşması konusunda değerli bir girişim olduğunun altını çizerek, başarılar diledi. 
Sonrasında firmanın çalışmalarına ilişkin bilgi veren Erkin Aykın, üreticilere açık çağrıda bulunarak, “Muğla’da yetişen coğrafi işaretli yöresel ürünlerimizi dünyaya ulaştırmak için büyük çaba sarf ediyoruz. Şu anda 10 farklı üreticimizle çalışmaktayız. Elimizden geldiğince bu konuda bütün üreticilerimize destek olmak istiyor, üreticilerimizin ürünlerini bize ulaştırmasını bekliyoruz.” dedi.

AdminAdmin