MİLAS
Giriş Tarihi : 01-10-2023 16:07

Tokat Yaşlıların Önemine Dikkat Çekerek Günlerini Kutladı

Tokat Yaşlıların Önemine Dikkat Çekerek Günlerini Kutladı

Tokat Yaşlıların Önemine Dikkat Çekerek Günlerini Kutladı

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla mesaj yayınlayarak yaşlılar gününü kutladı.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü mesajında;

‘’Birikim ve tecrübeleriyle bizleri aydınlatan, elleri öpülesi büyüklerimize gösterdiğimiz saygının göstergesi olarak her yıl 1 Ekim’de Dünya Yaşlılar Günü’nü kutlamaktayız. Bizleri sabırla, sevgiyle, şefkatle bugünlere taşıyan, hayatımızın her aşamasında bizlere rehberlik eden, ancak kimi zaman da sosyal hayatın dışına itilmeye çalışılan kıymetli büyüklerimizin yanında olmak için çaba gösteriyoruz.

Milas Belediyesi olarak her zaman önceliğimiz olan kıymetli büyüklerimizin taleplerini dinliyor, sorunlarını imkanlar dahilinde ivedilikle çözmek için yoğun çaba sarf ediyoruz. Kıymetli büyüklerimizin yüzlerindeki mutluluğu görmek bizleri çok memnun ediyor.

Bu duygu ve düşüncelerle elleri öpülesi tüm büyüklerimizin 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü kutluyor, ilçemizde ikamet eden 21 bin vatandaşımıza aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu bir ömür diliyorum.’’ ifadelerini kullandı.

AdminAdmin