GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-02-2024 19:28

MEGEM Kurslarına Kayıtlar Başladı

MEGEM Kurslarına Kayıtlar Başladı


Menteşe Belediyesi’nin Kötekli Gençlik Merkezinde (MEGEM) açtığı ücretsiz kurslara kayıtlar başladı. Kurslara kayıt yaptırmak isteyenler MEGEM’in 0 252 424 06 66 numaralı telefonundan başvuruda bulunabilirler. 
Menteşe Belediyesi’nin Kötekli Mahallesinde öğrencilere yönelik açtığı Gençlik Merkezindeki kurslara kayıtlar 26 Şubat – 10 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacak. 18 yaş üstü gençleri kapsayan kurslarda pilates, yoga, hiphop, break dans, tango ve latin dansları eğitimleri verilecek.     
Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş öğrencilere yönelik hizmet veren MEGEM ile öğrencilerin birçok ihtiyacının karşılandığını belirterek şunları söyledi: “Farklı özellikleri ile ilgili çeken merkezimizde sportif, kültürel ve sanatsal çalışmalar ile ilgili ücretsiz kurs ve eğitimler veriyoruz. Bu kapsamda alanında uzman eğitmenlerimiz tarafından ücretsiz olarak pilates, yoga, hiphop, break dans, tango ve latin dansları eğitimleri verilecek. Üniversite kenti bir belediye olarak her zaman öğrenci kardeşlerimizin yanlarındayız.”

AdminAdmin