YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 28-02-2024 19:29

Yaşar, “Rant için değil hizmet için adayız”

Yaşar, “Rant için değil hizmet için adayız”


Zafer Partisi Milas Belediye Başkan Adayı Suat Yaşar, partisinin ilçe binasında basın mensuplarıyla bir araya gelerek projelerini anlattı. Yaşar yaptığı konuşmada; “Rant için değil, hizmet için adayız” dedi.
Zafer Partisi Milas Belediye Başkan Adayı Suat Yaşar, ilçe teşkilatı ile bir araya geldiği parti binasında, basın mensuplarına neden aday olduğunu ve projelerini anlattı
Yaşar, seçilmesi durumunda sığınmacılara belediye kaynaklarından asla para aktarılmayacağına dikkat çekerek; “Sığınmacılara belediye kaynaklarından asla ve asla kaynak aktarmayacağız. Bu para Türk halkının parasıdır. Sığınmacılara belediye kaynaklarından verilen tüm sosyal yardımları da keseceğiz” dedi.
Suat Yaşar, Otogar olarak bilinen Şehirlerarası Otobüs Terminalinin kaldırılacağını ve Milas’a yakışır bir otogar ve ayrıca Milas’ın ihtiyaçlarına cevap verecek bir otopark yapacaklarını söyledi.
Yaşar; “Belediye başkan yardımcıları sahada olacak, ancak belli saat zamanlarında makamlarında olacaklar. Ayrıca belediye çalışanlarında liyakate önem verilecek partizanlık yapılmayacak” diyerek liyakate önem vereceklerini vurguladı.
Zafer Partisinin Belediye Başkan Adayı diğer projelerinden de şu sözlerle bahsetti: “İnşaat mühendisleri ve mimarlar odası ile eşgüdüm halinde çalışılacak Milâs’ın sorunları iştişare edilecek. Fuar alanı kısa sürede yapılarak Milâs’ımız turizm şehri haline getirilecek. Yenilebilir enerji, rüzgâr, su, güneş enerjilerinden faydalanılarak elektrik üretimi ile kentimiz hiç olmazsa kısa süreli projeler ile ışıklandırılacak. İlçemizdeki ihtiyacı olan öğrencilere burs, kira, internet desteği, yemek desteği yapılacak.’’ dedi.

AdminAdmin