SİYASET
Giriş Tarihi : 27-12-2023 19:01

Kökten "Durmak Yok"

Kökten

Fethiye’de Cumhur ittifakının adayının MHP'den çıkaracağı açıklandı.
Kararın ardından AK Parti’den Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı olan Muhammet Kökten ise sosyal medya hesabından anlamlı bir yazı paylaştı. Kökten, “Fethiye’nin geleceğini inşa etmek için birlikte yol almaya, çalışmaya, hedeflerimizi korumaya ve hep bir ileriye doğru adım atmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 
Seçime ülke genelinde Cumhur ittifakı olarak giren AKP ve MHP, il ve ilçelere göre adaylarını belirliyor. Fethiye'de ise AK Parti'den bir adayın çıkması beklenirken, Cumhur ittifakının adayını MHP'den çıkaracağı açıklandı. Kararın ardından AK Parti’den Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı olan Muhammet Kökten ise sosyal medya hesabından MHP’nin adayının yanında olacağını belirten ve kendisine destek verenlere teşekkür içeren bir yazı paylaştı. 
AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten’in sosyal medya paylaşımında şu ifadeler yer aldı; 
 “Fethiye'nin geleceği için çıktığımız bu kutlu yolculukta, siz değerli dostlarımdan ve halkımızdan aldığım destekle bir aday adayı olarak yola çıktım. Alınan karar neticesinde Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adaylığı için Milliyetçi Hareket Partisi adayı ile devam edilmesi kararı alınmıştır. Kendisine şimdiden çıktığı yolda başarılar diliyoruz ve ittifak adına devam edeceği bu süreçte desteklerimizin kendisi ile birlikte olduğunu dile getirmek istiyoruz. Fethiye Belediye Başkan Aday Adaylığı sürecimde beni yalnız bırakmayan, destekleyen ve güvenen herkese en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Bu süreçte benimle birlikte olan tüm dostlarıma ve Fethiye halkına minnettarım. Sizlerin desteği olmadan bu yolda ilerlemek mümkün olamazdı. Bugün, Fethiye’nin geleceğini inşa etmek için birlikte yol almaya, çalışmaya, hedeflerimizi korumaya ve hep bir ileriye doğru adım atmaya devam edeceğiz. Unutmayın! Bir kenti sadece yöneticiler yönetmez. Bir kenti idealleri, hedefleri olan, çalışan, üreten, aktaran bireylerin oluşturduğu halklar ve onların talepleri yönetir. Fethiye için bundan sonraki süreçte hizmet etme sorumluluğunu üstlenecek olan herkese, içtenlikle başarılar ve kolaylıklar temenni ediyorum. Kendi adaylığımın sonlanmasıyla birlikte, bu süreçte el birliğiyle çalışan herkese teşekkür ediyorum. Gelecekteki projelerde ve Fethiye için atılacak her adımda, birlikte hareket etmek ve destek olmak dileğiyle” ifadeleri yer aldı.

AdminAdmin