MİLAS
Giriş Tarihi : 26-04-2023 15:58

İsmail Baykal: ‘’Ben Milas’ın Öz Evladıyım’’

Yeniden Refah Partisi Muğla 1. sıra milletvekili adayı İsmail Baykal, Milas ilçesini ziyaret etti ve çeşitli ziyaretlerde bulundu.

İsmail Baykal: ‘’Ben Milas’ın Öz Evladıyım’’

Baykal, Milas muhtarlar derneğini ziyaret ederek sorunları doğrudan muhtarların ağzından dinledi ve Milas için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Milas Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığı'nı da ziyaret eden Baykal, esnafın sorunlarını dinleyerek desteklerini dile getirdi.

Ardından, Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı ziyaret eden Baykal, esnaf emekçileri ile bir araya geldi ve hayırlı işler dileyip desteklerini istedi.

Ziraat Odası ve Ticaret ve Sanayi Odası'nı da ziyaret eden Baykal, çiftçilerin, üreticilerin, ticaretin ve esnafın sıkıntılarını dinleyerek yapacakları çalışmaları aktardı.

Baykal, Milas’ı seçimden seçime gelip hatırlanmayan bir yer olmaktan çıkarmak için Milas'ta düzenli ve planlı bir şekilde çalışacaklarını söyledi. Seçildiği takdirde, sahadaki sorunları gözlemleyip çözüm için takipçisi olacağını belirtti.

Vatandaşlarla da sohbet eden Baykal, Necmettin Erbakan'ı hatırlatarak milli görüşe destek olunması gerektiğini söyledi ve Milas'ın öz evladı olduğunu vurgulayarak destek istedi.

AdminAdmin