GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-12-2023 15:10

GİRİŞİMCİ KURULLARINDAN ORTAK ZİYARETLER

GİRİŞİMCİ KURULLARINDAN ORTAK ZİYARETLER

TOBB KGK ve GGK İcra Komiteleri kurum ziyaretlerini ve çalışmalarına ilişkin toplantılarını sürdürüyor. Kurullar Muğla Valiliğine, Muğla Büyükşehir Belediyesine ve Şehit Ziya İlhan Dağdaş MTAL’yi ziyaret ettiler.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdüren Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) ve Genç Girişimciler Kurulu (GGK) İl icra Komiteleri çalışmalarını sürdürüyor. 13 Aralık Çarşamba günü ortak program ile Muğla Valiliğini ziyaret eden heyet Vali İdris Akbıyık ile görüştü. KGK İl İcra Komitesi Başkanı Mehtap Şeniz Çahan ve GGK İl İcra Komitesi Başkanı Berke Altınsoy başta olmak üzere MUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çahan ve Yönetim Kurulu Üyesi Selma Ünal’ın da doğal üye olarak yer aldığı ziyarette icra komitesi üyeleri katılım sağladı. Vali İdris Akbıyık her iki heyete de ziyaretleri için teşekkür ederek, yeni dönemleri için başarılar diledi.
Heyet, Valilik ziyaretinin ardından TOBB’un proje okulu olan Şehit Ziya İlhan Dağdaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti. Burada Okul Müdürü Sibel Kısa ile görüşen heyet, okulun ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda bilgi alırken, Muğla’da reel sektörde eksikliği hissedilen ara eleman ve kalifiye eleman ihtiyacının giderilmesine yönelik yapılabilecek çalışmalara ilişkin görüş alışverişinde bulundu.
Ortaklaşa gerçekleştirilen ziyaretlerin ardından KGK Muğla Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Başkan Dr. Osman Gürün ile görüştü. Başkan Gürün, icra komitesi üyelerinin faaliyet gösterdikleri sektörlerine yönelik bilgi alarak yeni dönem için başarı dileklerini iletti.
Ziyaretlerin ardından Kadın Girişimciler Kurulu MUTSO ev sahipliğinde aylık olağan toplantılarını gerçekleştirerek, hem önceki dönem proje ve çalışmaları hakkında bilgi aldılar hem de yeni dönemde yapılması öngörülen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundular.

AdminAdmin