MUĞLA
Giriş Tarihi : 02-10-2023 14:21

Uslu “Muğla'da, Gürün'ün Hegemonyası Sona Eriyor”

Uslu “Muğla'da, Gürün'ün Hegemonyası Sona Eriyor”

Uslu “Muğla'da, Gürün'ün Hegemonyası Sona Eriyor”

Uslu “Muğla'da, Gürün'ün Hegemonyası Sona Eriyor”
Bağımsız Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Uslu, Muğla halkının artık başkan Osman Gürün’den kurtulmak istediğini belirterek, “Bunun ilk adımını hafta sonu Muğla’da gerçekleşen CHP İl Kongresinde gördük. CHP’li delegeler, Osman Gürün’ün gösterdiği adayı desteklemeyerek, değişimin ateşini yaktılar” dedi.
Bağımsız Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Uslu, “Muğla’da Gürün'ün Hegemonyası Sona Eriyor!” başlıklı yazılı bir basın açıklaması yayımlayarak, Muğla halkının artık Osman Gürün’ün değişmesi yönünde iddialarda bulundu.
Uslu’nun açıklamasında şu ifadeler yer alıyor;
“Dün Cumhuriyet Halk Partisi İl Kongresi gerçekleşti. Gerçekleşen kongrede ise Muğlalı vatandaşların istediği değişim yaşandı ve mavi liste  kongre sonucu seçimi kazandı.
Bu kongre ve seçim ile Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'ün ne alakası var diyebilirsiniz. Gürün'ü, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak eleştiren  sadece ben değilim. Kendi siyasi partisi içerisinde birçok delege tarafından eleştirilmekte. Sebebi de şudur ki CHP örgütü yıllarca Büyükşehir Osman Gürün'ün hegemonyası altında kalmıştır. CHP Muğla İl teşkilatı yıllarca,  il binasından değil, Osman Gürün tarafından yönetilmiştir.
Dün yaşanan CHP içerisinde yaşanan değişim ile eleştirilerimin doğru olduğunu, kendi siyasi partisi içerisinde bile delegeler tarafından istenmeyen bir ismin artık, Mart ayında gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde gitmesi gerektiğini ilk günden bu yana açık yüreklilikle  dile getirdim ve getirmeye de devam edeceğim. 
Dün yaşanan değişim Muğla'da, şahsım ile yaşanacak değişimin başlangıcı olduğunu belirterek en kalbi duygularımla, CHP Muğla İl Başkanlığı görevine seçilen Av. Zekican Balcı ve yönetimini kutluyor ve başarılar diliyorum.
Muğla'da değişim Bağımsız Aday İsmail Uslu  ile yaşanacak.”

AdminAdmin