FETHİYE
Giriş Tarihi : 22-11-2023 00:00

Başkan Kovancı İstifa Etti

Başkan Kovancı İstifa Etti


AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı görevini yürüten Turhan Kovancı, istifa ederek Fethiye Belediye Başkanı aday adaylığını açıkladı.
Geçtiğimiz dönemlerde Karaçulha Belde Belediye Başkanlığı da yapan Turhan Kovancı, AK Parti’den Fethiye Belediye Başkanı aday adayı olduğunu duyurdu. Daha önce belediye meclis üyeliği ve AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunan Kovancı, Fethiye ’ye hizmet etmek adına belediye başkan aday adaylığını düzenlenen toplantıda açıkladı.  Fethiye’nin sorunlarının çözümü için mutlaka hükümet desteği alınması gerektiğini söyleyen aday adayı Kovancı, birlik beraberlik mesajları verdi. 
“Halkın Aday Adayı Olmam Yönünde Yoğun İsteği Vardı”
AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Turhan Kovancı yaptığı konuşmada, “ Mart ayında göreve geldim. 2 genel seçim dönemi gördük. Ekipçe sahada çalışarak yoğun çaba harcadık. Çalışmalarımız esnasında halkın aday adayı olmam yönünde yoğun isteği vardı. Şimdi ise diğer aday adayı arkadaşlar ile birlikte Fethiye’nin hakkettiği hizmeti alması adına var gücümüzle çalışacağız. İlçe başkanlığımda benimle yol yürüyen, destek olan herkese yürekten teşekkür ediyorum. Fethiye Belediye Başkanı aday adaylığımı sizlerin huzurunda açıklıyorum. Aday kim olursa da sonuna kadar arkasında duracağım. Birlik ve beraberlik içerisinde Fethiye Belediyesi’ni kazanmak için çalışcağız” dedi.

AdminAdmin