MARMARİS
Giriş Tarihi : 10-11-2023 20:03

Ak Parti Marmaris'te Yeni Yönetim Belirlendi

Ak Parti Marmaris'te Yeni Yönetim Belirlendi


Ak parti Marmaris ilçe başkanı Ceyhun Gökmen yeni yönetimini oluşturdu Gökmen Konuyla ilgili  şu açıklamayı yaptı
Esnafından emeklisine, Çiftçisinden, ev hanımına, Mühendisinden, Avukatına, Turizmcisinden ,Emekçisine kadar Marmaris'te  tanınmış, sevilen bir çok isme yönetim kurulumuzda yer verdik.
Marmaris'te  her kesimine hitap edecek yelpaze bir yönetim modeli oluşturduk. Yeni yönetim kurulumuz ve teşkilatımız ile birlikte 2024 yerel seçimlerine hazırız.
Yeni yönetim kurulumuzla birlikte hizmetlerimize ara vermeden, vatandaşlarımızın umudu olmaya devam edeceğiz. “Aşk ile yürüyen, sırtında dünyayı taşır. Aşksız yürüyen ise beden diye bir ceset taşır.” Bizler hertürlü zorluğa göğüs germekten aşk ile koşmaktan MARMARİS'İMİZİN  her sorunu ile dertlenmekten vazgeçmeyeceğiz.
İlçemizde bugüne kadar halkımızın menfaatleri doğrultusunda etkin ve yerinde siyaset yaptık. Yönetim kurulu ve meclis üyelerimizle birlikte durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz.
Marmaris hakettiği hizmeti alacak söz veriyoruz.
Biz bu ilçeye ne söz verdiysek ya-pa-cağız bu yüzden Yaparsa Ak parti Yapar diyoruz.
Görev alan arkadaşlarıma başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Marmaris'imize hayırlı olsun. Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. Tüm hemşerilerimize saygılar, sevgiler sunuyorum.

#YaparsaAkPartiYapar
#BizBirlikteGüçlüyüz
#MugladaDeğişimŞart
#marmaristedegisimşart
#marmarisiÇokSeviyoruz
#HepBirliktemarmarisimiziçin

AdminAdmin