ORTACA
Giriş Tarihi : 25-09-2023 15:01

ORTACA BELEDİYESİ & EGE YOLCU DERGİSİ 3. MOTOSİKLET FESTİVALİ GERÇEKLEŞTİ

ORTACA BELEDİYESİ & EGE YOLCU DERGİSİ 3. MOTOSİKLET FESTİVALİ GERÇEKLEŞTİ

ORTACA BELEDİYESİ & EGE YOLCU DERGİSİ 3. MOTOSİKLET FESTİVALİ GERÇEKLEŞTİ

Bu yıl 3’üncüsünü düzenlediğimiz Ortaca Belediyesi ve Ege Yolcu Dergisi Motosiklet Festivaline 2217 motorcu katılımı oldu. Ortaca Belediye Sarıgerme Günübirlik Tesislerinde düzenlenen 3. Motosiklet Festivali 21,22,23 Eylül tarihlerinde büyük bir coşku ve katılımcı ile tamamlandı. Ortaca Belediyemiz ve Ege Yolcu Dergisi’nin ortaklaşa düzenlediği Motosiklet Festivali’ne, Ortaca Kaymakamımız Kenan Aktaş, Belediye Başkanımız Alim Uzundemir, MHP Ortaca İlçe Başkanı Nebahat Akyıldız Çobanoğlu, Ak Parti Ortaca İlçe Başkanı Burak Kaplan,  ve ülkenin birçok yerinden çok sayıda motosikletli iştirak etti.

 

 


Türkiye’nin dört bir yanından gelen motosiklet tutkunları; Ortaca ve çevresini gezerek bölgenin eşsiz doğasının tadını çıkardılar. İlçemizin tanıtımına ve ekonomisine büyük katkı sağlayan festivalin 1. günü motorcular, Mete Şen ile keyifli zaman geçirdiler. 2. Gün konserinde Egecan Türkoğlu kendi besteleri yanında bilinen şarkılarla seyircilerden büyük alkış aldılar. Gecenin sonlarında ise İlker Dinç sahne aldı. Festivalin 3. Günü ve son gecesinde Bolulu ismi ile bilinen Ramazan Çelik konseri ile coşku ve eğlence tavan yaptı.

 

 

Festivalin son gününde Ortaca Belediye Başkanımız Alim Uzundemir; “ Festivali organize eden Ege Yolcu Dergisi Editörü Nadir Şahin e uzak diyarlardan İlçemize gelen tüm motorcu dostlarımıza motosiklet severlere, sanatçılarımıza, bu etkinlikte gece, gündüz güvenliğimizi sağlayan kolluk kuvvetlerimize, belediyemizin her kademesinde görev alan tüm personelimize ve tüm ilçe halkına teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıl buluşmak üzere herkese kazasız belasız yolculuk ve sürüşler diliyorum.” dedi.

AdminAdmin