GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-12-2023 11:35

HİNTLİ MİLYARDERİN MEGA YATI FETHİYE’DE 30 TON YAKIT ALDI

HİNTLİ MİLYARDERİN MEGA YATI FETHİYE’DE 30 TON YAKIT ALDI

Dünyanın enerji devlerinden Hintli milyarder Ravi Ruia'ya ait 500 milyon dolarlık mega yat 'Sunrays' Fethiye Limanına demir attı.
Hindistan'ın en zengin iş insanlarından Ravi Ruia nın 86 metre uzunluğundaki Cayman Adaları bayraklı lüks yatı Fethiye'ye demir attı. Mega yata İzmir Aliağadan getirilen 30 ton yakıt karadan ikmal edildi. Sabah saatlerinde körfezden giriş yapan 86 metre uzunluğundaki ultra lüks yat Sunrays Fethiye İskelesine yanaşıp demirledi. Hintli iş adamının bulunmadığı yat vatandaşların büyük ilgisini çekti. İzmir Aliağa rafinerisinden tırla getirilen 30 ton yakıt karadan ikmal edilirken yattaki personel de temizlik ve bakım yaptı.
Hollanda'da Oceanco tersanesinde Mart 2010 da denize indirilen yatın Uluslararası Süper Yat Derneği (ISS) tarafından o yılın en iyi yatı seçilmişti. İçerisinde her türlü lüks ortamı barındırdığı belirtilen 14.2 metre genişliğindeki Sunrays azami 2 knot hıza ulaşıp 12 misafir ağırlayıp 29 personel barındırıyor. Mega yatın Ege ve İstanbul'da özel müşteriler için kiralandığı da öğrenilirken yaklaşan Yılbaşı için hazırlandığı ileri sürüldü.
Burcu Güneş Şarkı Söylemişti
Öte yandan, ünlü şarkıcı Burcu Güneş Hintli Milyarder Ravi Ruia ve eşi Madhu nun özel davetlisi olarak yaklaşık 2 ay önce 500 milyon dolarlık bu lüks teknede şarkı söylemişti. İstanbul boğazında ki o konserini Burcu Güneş sosyal Medyasından duyurmuştu.
Hintli Milyarderin lüks yatı akaryakıt ikmalinin ardından Göcek'e hareket etti.

AdminAdmin