SİYASET
Giriş Tarihi : 26-01-2024 10:18

Ülkü Ocaklarından Kökten'e Tam Destek

Ülkü Ocaklarından Kökten'e Tam Destek

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten beraberinde Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Deniz Güzelay ile birlikte Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.
Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Oğuzhan Teke ve yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı ziyaret sohbet havasında geçti. Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimleri kazanmak için lider, teşkilat ve doktrin anlayışı ile var güçleri ile çalışacaklarını belirtti. Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Deniz Güzelay, Başkan Adayı Kökten’e başarı dileklerini iletti. 
Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Oğuzhan Teke, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin takdirleriyle Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayımız Muhammet Kökten, Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcımız Sayın Deniz Güzelay ile birlikte ilçe başkanlığımızı ziyaret etti. Çıktığı bu yolda kendisine başarılar diliyoruz” dedi. 
Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, “31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlerini kazanmak için lider, teşkilat ve doktrin bilinci ile var gücümüzle çalışacağız. Başarıya ulaşmanın en önemli unsurun da birlik ve beraberlik olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin