YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 26-02-2024 19:05

HÜSEYİN NİZAMOĞLU SAHAYA İNDİ

HÜSEYİN NİZAMOĞLU SAHAYA İNDİ

 

İYİ Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Nizamoğlu, seçim çalışmalarına başlangıç vererek sahaya indi. Nizamoğlu ve meclis üyesi adayları ilk ziyaretlerini, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ile Yörük Obaları Derneği ve esnaf odalarına yaptılar.

İYİ Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Nizamoğlu, seçim çalışmaları kapsamında meclis üyesi adayları ile birlikte saha çalışmalarına başladı.

İLK ZİYARET BELEDİYE BAŞKANLARINA OLDU

Nizamoğlu, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’e yaptığı ziyaretleriyle ilgili şunları söyledi;
“Meclis üyesi aday arkadaşlarım ve İlçe Başkanımız Av. Ömer Kaygas ile birlikte ilk ziyaretlerimi Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Osman Gürün’e ve Menteşe Belediye Başkanımız Sayın Bahattin Gümüş’e yaptık. 
Değerli Başkanlarımıza, bugüne kadar memleketimiz için yaptıkları çalışmalardan dolayı ve kıymetli görüşleri, fikirleri, destekleri ile iyi dilekleri için çok teşekkür ederim.”

Belediye Başkanları Gürün ve Gümüş, ziyaretinden dolayı Nizamoğlu’na teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler. 

“MENTEŞEMİZİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

Sivil toplum kuruluşlarına da ziyaretlerde bulunan İYİ Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Nizamoğlu;
“Yenilikçiliğe ve modern toplumların problem çözme kapasitelerine katkıda bulunan sivil toplum kuruluşlarımız ile Menteşemizi birlikte yöneteceğiz.
Muğla Yiyecek Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası, Muğla Kamyoncu Otomobilci ve Şoförler Esnaf Odası ile Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni, Yörük Obaları Derneği ziyaret ettik. Birbirinden değerli Oda ve Dernek Başkanlarımıza misafirperverliklerinden dolayı teşekür ederim.” dedi.
 

AdminAdmin