SİYASET
Giriş Tarihi : 10-02-2024 20:40

Yeniden Refah Partisi Adaylarını Açıkladı

Yeniden Refah Partisi Adaylarını Açıkladı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan,Ankara Kapalı Spor Salonu’nda belediye başkan adaylarını tanıttı.Erbakan,”31 Mart’ta elde edeceğimiz başarı 2028’de Yeniden Refah’a iktidar yolunu açacak” dedi.

 

Yeniden Refah Partisi,31 Mart yerel seçimlerine katılacak olan belediye başkan adaylarını ve seçim beyannamesini ilan etmek amacıyla Ankara Kapalı Spor Salonu’nda bir program düzenledi.
Programa,Türkiye’nin farklı şehirlerinden on binlerce vatandaş katıldı.Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan programa şu sözlerle başladı:”Hepinizi hürmetle ve muhabbetle selamlıyorum.Sizleri sadıklarımız olarak, 2. kırk yılın kahramanları olarak selamlıyorum.Sizleri 21.asrın Erbakanları olarak selamlıyorum.

Cenabı Allah bu hak dava uğrunda birlikteliğimizi daim eylesin.İnşallah 31 Mart yerel seçimlerinde, 1 Nisan’da belediye başkanı olacak adaylarımızı tanıtmak ve yerel seçim beyannamemizi ilan etmek için düzenlediğimiz toplantımızın en büyük hayırlara vesile olmasını,Türkiye’de,İslam Aleminde ve tüm dünyada zaferle sonuçlanmasını diliyorum.Gazamız mübarek olsun.Allah hepinizden razı olsun.”

AdminAdmin