SİYASET
Giriş Tarihi : 18-04-2023 07:32

Eylem Tan: ‘’Marmaris Sadece Turizmle Anılmamalıdır’’

AK Parti 28. Dönem Milletvekili adayı Eylem Tan, seçim çalışmalarını Marmaris'te sürdürdü.

Eylem Tan: ‘’Marmaris Sadece Turizmle Anılmamalıdır’’

Eylem Tan Marmaris'le ilgili projelerini ve hedeflerini paylaşmak için Marmaris Kaymakamlığı, Marmaris STK, Marmaris Ticaret Odası, Ordulular Derneği, Emniyet Teşkilatı ve Esnaf Odası'nı ziyaret etti.

Marmaris Kaymakamlığı ziyaretinde, ilçenin genel durumu, zorluklar ve beklentileri hakkında bilgi alarak, Kaymakamlık çalışanlarıyla projeleri ve hedefleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Milletvekili Adayı Eylem Tan STK ziyaretinde, ilçedeki çalışmalar ve sorunlar tartışıldı. Bu ziyaretlerde, STK'ların görüşleri ve beklentilerini dinleyen Tan, Marmaris'e katkı sağlayacak projelerini sivil toplum kuruluşları ile paylaştı.

Marmaris Ticaret Odası ziyaretinde, iş dünyasının yöneticileriyle bir araya gelip, Marmaris'in ekonomik durumu, hizmetleri ve yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Tan, Marmaris'in turizm açısından önemini vurgulayarak, bu sektördeki potansiyeli en iyi şekilde kullanmak için çalışacaklarını belirtti.

Eylem Tan Ticaret odası ziyareti ardından Ordulular Derneği ziyaretinde, Marmaris'te yaşayan Ordulular ile bir araya gelerek, görüşleri ve istekleri dinledi.

Marmaris Emniyet Teşkilatı’nı da ziyaret eden Tan görev başında olan tüm emniyet mensuplarına başarılar dileyerek kolaylıklar diledi.

Eylem Tan son olarak, Marmaris Esnaf Odası ziyaret etti. İlçenin en önemli gelir kaynağı olan turizmin ele alındığı ziyarette ilçedeki esnafın sorun ve beklentileri hakkında konular masaya yatırıldı. Marmaris'in tarihi ve kültürel zenginliklerine de dikkat çeken Tan, bu zenginliklerin daha iyi tanıtılması ve turizme kazandırılması için çalışacaklarını söyledi.

AK Parti Milletvekili adayı Eylem Tan Marmaris ziyaretleri sonrası, Marmaris'te yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini ve Marmaris'in hem turizmde hem tarımda hem de hayvancılıkta önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirtti. Tan, Marmaris'in daha da gelişerek tüm sektörlerde gücünü en iyi şekilde kullanabilmesi için gerekli önlemlerin atılacağını ifade etti.

AdminAdmin