MİLAS
Giriş Tarihi : 08-10-2023 14:08

Üstek ve Sezgin Ailesinin Mutlu Günü

Üstek ve Sezgin Ailesinin Mutlu Günü

Üstek ve Sezgin Ailesinin Mutlu Günü

Milas'ın tanınmış ailelerinden, insanı Ejder ve Yeliz Üstek çiftinin oğulları Enver Üstek hayatını, Milas Cumhuriyet Anadolu Lisesi Öğretmenlerinden Tuncay ve Şenay Sezgin'ın kızları Beysu Sezgin ile birleştirdi.

Milas Karya düğün salonunda gerçekleşen nikah törenine bin beşyüze yakın davetlinin katılımyla yeni çiftin mutluluklarına ortak oldular.

6 Ekim Cuma akşamı başlayan düğün merasiminin, kına gecesi törenide aynı gece Gökkuşağı düğün salonunda gerçekleşti. Üstek ve Sezgin ailelerinin ortak düğün merasimi ise 7 Ekim Cumartesi günü gerçekleşti.

Milas'ın tanınan iki ailesinin evlatları Enver ve Beysu'nun mutlu günlerine tanıklık eden konuklar, gecenin geç saatine kadar eğlenerek genç çifti ve ailelerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.

Milas Medya, N&D Yayıncılık, Menteşe Gazetesi, Gazete Milas, Fethiye Türk Gazetesi, M Türk Tv, Radyo Tech, muglaturk.com, gunaydinmilas.com, gazetemilas.com olarak genç çiftimiz Enver ve Beysu ile ailelerini kutluyor, ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

AdminAdmin