SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 29-05-2023 13:15

BAŞKAN AKDENİZLİ; “TÜRKİYE KAZANDI”

Seydikemer’de resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferle ayrılması vatandaşlar tarafından büyük sevinçle karşılandı. Binlerce vatandaş Seydikemer’in cadde ve sokaklarında kutlama yaptı. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Türkiye kazandı, mazlumlar kazandı, İslam coğrafyası kazandı” dedi.

BAŞKAN AKDENİZLİ; “TÜRKİYE KAZANDI”

Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci oylamasının kesin olmayan sonuçlarına göre, Cumhur İttifakı’nın Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın, seçimden yüzde 52,14 oy oranı ile zaferle ayrılmasını Seydikemer’deki vatandaşlar sevinçle karşılandı. Seçim sonuçlarını Teras Restoranda takip eden AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü ve İlçe Teşkilatı, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç ve İlçe Teşkilatı, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar büyük sevinç yaşadı.

Kesin olmayan sonuçlarına göre Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın önde olmasının ardından kutlamalar başladı. Teras Restorandan Tavşanbelen’e doğru konvoy halinde hareket eden AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli ve beraberindekiler, zafer sevincini davul zurna eşliğinde kutladı. Seydikemer’deki kutlamalar, Fethiye’de devam etti. Tavşanbelen’de zafer sonucunu bekleyen tır şoförleri eşliğinde Fethiye’nin Patlangıç Mahallesi’ndeki Kapalı Pazar yerine hareket eden AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, zaman zaman vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Ellerinde Türk bayrağı ve parti flamaları bulunan binlerce vatandaş, Recep Tayyip Erdoğan lehine tezahüratlarda bulundu.

Buradaki kutlamalara katılarak vatandaşlara seslenen Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “İnşallah 2024 yerel seçimlerinde de Seydikemer’de olduğu gibi Fethiye’yi de alarak bu coşkuyu 2024 Mart seçimlerinde de aynı şekilde yaşayacağız. Türkiye kazandı, mazlumlar kazandı, İslam coğrafyası kazandı. Hepinizden Allah razı olsun” dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz; “Cumhur İttifakı olarak 2’nci tura giden seçimi zaferle sonuçlandırdık. 52,14 ile seçimi kazandırdınız. Bizim birliğimiz, beraberliğimiz pazara kadar değil mezara kadar. Muğla Milletvekili olarak gece gündüz çalışacağız. Bu seçimi Türkiye kazandı. Kazanan 85 milyon vatandaşımız, İslam Coğrafyası, mazlum milletler. Bu dönem Türkiye Yüzyılı başladı. Allah’ın izniyle Türkiye Yüzyılını hep birlikte göreceğiz. Cumhurbaşkanımızın ve cumhur İttifakımızın hedefleri vardı. Bu hedefler 2023, 2053, 2071 hedefleri. Biz bu coğrafyayı, bu ülkeyi kolay kazanmadık. Nasıl Çanakkale, Dumlupınar, Sakarya, İnönü’yü kazandıysak bu millet bu coğrafyayı dış güçlere teslim etmez. Cumhurbaşkanımız liderliğinde bu kabine sonuna kadar mücadele edecek. Ülkemizi dışa bağımlılıktan kurtaracağız. Bu seçim Belediye seçimlerinin de önünü açtı. Allah’ın izniyle İstanbul’u, Ankara’yı, Muğla’yı almaya var mısınız? Belediye seçimlerinde Muğla’da çok çalışacağız. Büyükşehir’i ve bütün belediyeleri alacağız, biz bu güce sahibiz” diye konuştu.

Fethiye’deki kutlamaların ardından daha sonra Seydikemer’deki kutlamalara geçildi. AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Büklü ve İlçe Teşkilatı, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç ve İlçe Teşkilatı, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Hizmet binası önünde toplanan vatandaşlarla birlikte seçim zaferini kutladı. Şarkılar ve türküler eşliğinde yapılan kutlamalarda, havai fişekler de patlatıldı.

 Seydikemer Belediyesi önünde toplanan vatandaşları selamlayan AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Büklü ve MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, burada kısa birer konuşma yaparak vatandaşların ilgisine ve coşkusuna teşekkür ettiler.

AdminAdmin