MİLAS
Giriş Tarihi : 15-10-2023 16:11

Başkan Paskal Taksici Esnafını Uyardı

Milas’ta görev yapan bazı taksicilerin kısa mesafelerde müşterilerden taksimetre açmadan “indi-bindi” adı altında ücret aldıkları iddiası üzerine Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nurol Paskal, taksici esnafını uyararak, kurallara uyulması gerektiğine dikkat çekti.

Başkan Paskal Taksici Esnafını Uyardı

ne-height:107%">Milas’ta bazı vatandaşlar kullandıkları taksiler taksimetre açılmadığını iddia ederek kısa mesafe olmasına rağmen “indi-bindi” parası olarak 100 TL alındığını belirtip, “O zaman taksimetrenin kullanılmasını ne manası var?” diyerek şikayetlerini dile getirdiler.

Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nurol Paskal, şikayetlerin ardından sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaparak taksici esnafına uyarılarda bulundu.

Başkan Paskal tarafından, ücret tarifeleri çizelgesi eşliğinde yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

“Değerli taksici üyelerimiz, kısa mesafe dahi olsa yaptığımız taşımalarda taksimetre açarak taşıma yapmamız ve diğer kurallara uymamız gerekmektedir. Konu ile ilgili yapılmakta ve yapılacak olan denetimlerde bu ihlallerin tespiti halinde ticari taksi plakasının iptaline giden mağduriyetler yaşanabilir. Cezalı duruma düşmemek için kurallara uymanızı rica eder hayırlı işler dilerim.”

AdminAdmin