MUĞLA
Giriş Tarihi : 22-12-2023 17:32

BAŞKAN KARAKUŞ’TAN MEHTAP ÇAHAN’A TEBRİK

BAŞKAN KARAKUŞ’TAN MEHTAP ÇAHAN’A TEBRİK

 

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, Muğla Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Mehtap Şeniz Çahan’ın Ege Bölge Başkanı seçilmesine ilişkin açıklamada bulundu. Başkan Karakuş’un açıklaması:
“Üst kuruluşumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından ülke genelinde girişimciliği yaygınlaştırmak, kadın ve genç girişimciliği teşvik etmek adına 2009 yılında kurulan Genç ve Kadın Girişimciler Kurulları 81 ilde faaliyet göstermekteler. Muğla Kadın ve Genç Girişimciler Kurullarının koordinatör odası olarak çalışmalarını yakından takip ediyor ve desteklerimizi sürdürüyoruz. Bugüne kadar oldukça başarılı projelere imza atan Muğla Kadın Girişimciler Kurulumuz, Sayın Mehtap Çahan’ın başkanlığında ikinci dönemini yaşıyor. Birleştirici ve bütünleştirici tavrı, çalışma azmi ve yaşam enerjisi ile ekibinin dinamizmini koruyan Mehtap Başkan, bugüne kadar icra komitesi ile birlikte güzel çalışmalar ortaya koydu. Öncelikle, sürdürdüğü özverili çalışmaları nedeniyle kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum. 
İllerde kurulan TOBB Girişimci Kurulları İcra Komitesi Başkanlarının seçimleri ile bölge başkanları seçiliyor ve bölge başkanlarının tercihleriyle TOBB Kurul Başkanları seçiliyor. Böylece tabandan tavana bir sistem izleniyor. Ekim ayında gerçekleştirilen il seçimlerinde ilimizde yeniden güven tazeleyen Mehtap Başkanımız, 20 Aralık Çarşamba günü gerçekleştirilen bölge seçimlerinde, diğer illerinde de takdirini alarak Ege Bölge Başkanı seçildi. Kendisini kutluyorum. Bugüne kadar hayata geçirdikleri projeler ve katılımcı anlayışları ile Muğla’nın adının TOBB camiasında pek çok kez anılmasına vesile olan Mehtap Başkanımın, Ege Bölge Başkanı olarak çok daha güzel çalışmalarla ilimizi onure edeceğinden hiç şüphem yok. Kendisini tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum.”

AdminAdmin