SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 10-03-2024 22:05

BAŞKAN AKDENİZLİ “REKOR OY İLE KAZANACAĞIZ”

BAŞKAN AKDENİZLİ “REKOR OY İLE KAZANACAĞIZ”


AKDENİZLİ “HEDEFİMİZ MECLİSİN TAMAMINI KAZANMAK”
Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, 31 Mart seçimlerinde sandıklardan en az yüzde 80 oy alacaklarını belirterek, Muğla ve Türkiye’de rekor kırmak istediklerini söyledi.  Gittiği her ortamda Seydikemer’li vatandaşlar tarafından  yoğun ilgi ve alaka ile karşılaşan Akdenizli, “Amacımız 25 belediye meclis üyesinden oluşan Seydikemer Belediyesinde, Cumhur İttifakı olarak 25 meclis üyesini de alacağız” dedi. 
Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, beraberinde AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, MHP  Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy, Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker, belediye meclis üyesi adayları ve partili vatandaşlar ile ilçe genelinde mahalle mahalle, sokak sokak ve cadde cadde dolaşarak 31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimler nedeni ile Cumhur İttifakına destek istiyor.
Başkan Akdenizli son olarak da Boğaziçi Mahallesi, Dodurga Mahallesi, İzzettin Mahallesi, Gölbent Mahallesi, Çukurincir Mahallesi ve Karaköy Mahallelerinde vatandaşlar ile bir araya gelerek, hem ekibini, hem de önümüzdeki 5 yıl içerisinde Seydikemer için yapmayı planladığı projeler hakkında bilgiler aktardı. 
Gittiği her mahallede Başkan Akdenizli’yi yüzlerce mahalle halkı karşılarken, program sonrası fotoğraf çektirmek için birbirleriyle mücadele ediyorlar.
Yeni görev süresi 5 yıl hakkında da yapmayı planladığı birbirinden güzel projeleri halka sunan başkan B. Önder Akdenizli, konuşmalarında Seydikemer genelinde 31 Mart tarihinde sandılar açıldığında Cumhur İttifakının en az yüzde 80 oy ile sandıkları patlatacağını söyledi. 
Seydikemer Belediyesinin 25 belediye meclisinden oluştuğunu ifade eden Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, “Bizim seçim kazanmaktan yana bir sıkıntımız yok. Bizim amacımız 31 Mart Pazar günü Seydikemer’de hem Muğla için, hem de Türkiye için rekor kırmak. Bu rekoru kırarsak Seydikemer’i hizmet yağmuruna tutacağımızdan eminim. Saygıdeğer halkım da inansın. Bu seçimlerde en az kent genelinde yüzde 80 oy alacağız. Ben halkımıza güveniyorum. Onlar da bana güvensinler” dedi. 


 

AdminAdmin