FETHİYE
Giriş Tarihi : 15-08-2023 16:11

AK Parti’den Vatandaşlara Aşure İkramı

AK Parti’den Vatandaşlara Aşure İkramı

AK Parti’den Vatandaşlara Aşure İkramı

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı ve yönetimi, parti binası önünde Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramında bulundular. 

Muharrem Ayı dolayısıyla AK Parti İlçe Başkanlığı önünde parti yönetimi tarafından vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu. Etkinliğe geçmiş dönem ilçe başkanlarından Bekir Eser, Turgay Öztürk, geçtiğimiz günlerde AK Partiden Fethiye Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Keramettin Yılmaz, bazı AK Partili belediye meclis üyeleri  çok sayıda vatandaş katıldı.

Kazanlarda hazırlanan aşureleri  gençlik kolları başkanı Sinan Cengil ve kadın kolları başkanı Gülhanım Boz ile birlikte kendi elleri ile katılımcılara aşureyi ikram eden AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı, aşure etkinliğine  icabet eden partili partisiz herkese teşekkür  ederek, “Geleneksel hale gelmiş olan aşure günümüzün yönetim olarak da bize yapmak nasip oldu. Ben bu vesileyle etkinliğimizin hayırlara olmasını temenni ediyorum. Katkı veren ana kaleme, kadın kollarımıza, gençlik kollarımız ve üyelerimize çok teşekkür ederim. Güzel bir etkinlik ve birliktelik oluyor. Bu yönde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

AK Partinin kuruluşunun  22’nci yıl dönümü dolayasıyla da kısa bir değerlendirmede bulunan AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı Ak Partinin Fethiye’de 22 yıldan beri muhalefette kaldığını belirtti.
AK Partinin kuruluş gününden bu yana çeşitli kademelerinde görev aldığını ve bundan da mutluluk duyduğunu kaydeden  Kovancı,” AK Parti bizim bebeğimiz. Ben de şahsım 02.02.2002 tarihinde Karaçulha da AK Parti ‘nin kuruluş aşamasında Kurucu Belde Başkanlığı yaptım. O günden beri partimizin her kademesinde görev almaktayım. Şimdiye kadar bu yapmış olduğum görevlerden dolayı çok memnunum. Böyle bir partide 22 yıl yol yürümek bir şereftir. Beni ayrıca belediye başkanı yapan Karaçulha halkına ve Fethiye halkına çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
 

AdminAdmin