MİLAS
Giriş Tarihi : 21-03-2023 19:10

Milas’ta AK Parti Aday Adayı Levent Akyer’den Gövde Gösterisi

Milas ilçesinde AK Parti milletvekili adaylığı tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıya Milas AK Parti İlçe Başkanı Emin Çelik. Milletvekili aday adayları, Milas AK Parti ilçe teşkilatı ve üyeler katıldı.

Milas’ta AK Parti Aday Adayı Levent Akyer’den Gövde Gösterisi

Başkan Çelik'in yaptığı konuşmada "Davamız her şeyden önce bir kardeşlik hareketidir, bir dava hareketidir. Bu güne kadar Milas'ımıza ve Muğla'mıza hizmet eden ilçe başkanlarımıza ve milletvekillerimize teşekkür ediyorum" dedi. Ayrıca, AK Parti'nin Milas için önemli bir değer olduğunu vurgulayarak, Milas halkına hizmet etmek için ellerinden geleceklerini sözlerine ekledi.

Adayın adaylarından Levent Akyer ise yaptığı konuşmada, partine hizmet etmenin onurunu yaşadığını ve tüm aday adaylarına başarı dilediğini belirtti. Ayrıca, Milas'ın Muğla’da hak ettiği yere getirmek için tüm gücümüzle çalışacağız dedi.

Levent Akyer: ‘’Milas’ımın tarımıyla, sanayisiyle, turizmiyle vizyonu olan bir şehirdir. Türkiye yüzyılında Milas’ımızın da yeni yüzyılımızda yerini alması için var gücümüzle çalışarak hizmet edeceğime huzurunuzda söz veriyorum’’ dedi.

AdminAdmin