SİYASET
Giriş Tarihi : 19-02-2024 15:10

Başkan Tekin Saha Çalışmalarında Vatandaşın Takdirini Kazandı.

Başkan Tekin Saha Çalışmalarında Vatandaşın Takdirini Kazandı.


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye ilçe başkanı Av.Abdulkadir Tekin, “Sahanın Coşkusu Sandıklara Yansıyacak.”

Milliyetçi Hareket Partisi Fethiye ilçe teşkilatında hareketli günler yaşanıyor. İlçe başkanlık koltuğuna oturur oturmaz, aktif bir şekilde çalışmalara başlayan başkan Tekin ve yönetimi, Fethiye’de kapı kapı dolaşmaya, gönülleri fethetmeye devam ediyor. MHP teşkilatı şu ana kadar gidilen her noktada vatandaşın gösterdiği ilgiden oldukça memnun. Başkan Av. Abdulkadir Tekin, gösterilen yoğun ilginin sandığa yansıyacağını ifade etti..
MHP’nin Cumhur ittifakı adayı Muhammet Kökten, çalışmalarına hızla devam ederken, Fethiye MHP ilçe teşkilatı seçim çalışmaları kapsamında alanda sergilediği tutum ve davranışlarıyla taktir topluyor. Özellikle başkanlık koltuğuna Abdulkadir Tekin’in oturmasından sonra halkla oluşan birebir ilişkilerde gösterdiği samimiyet ve güler yüz memnuniyetle karşılanıyor. Göreve yeni gelmesine rağmen çalışkanlığıyla ön plana çıkan Tekin, halkın gönlüne girmiş durumda.
31 Mart akşamı sandıklardan zaferle çıkacaklarını ifade eden Tekin, “ Ben ve dava arkadaşlarımız seçime son 40 gün kala her yerde olmaya devam edeceğiz. Adayımız sayın Kökten beyefendiyi, değerli halkımıza projeleriyle birlikte anlatacağız. Artık Fethiye iktidarı arkasına alarak yol yürümeli dir. Yapılacak olan her eser Fethiye’nin gelişmesine yardımcı olacaktır. Gittiğimiz her yerde büyük teveccüh ile karşılaşıyoruz. Halkımızın artık değişim istediğini görebiliyoruz. İnşallah bu ilgiye layık olacağız. 31 Mart akşamı sandıklardan galip ayrılacağız. Şimdiden tüm Fethiye’li hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

AdminAdmin