MİLAS
Giriş Tarihi : 03-10-2023 15:44

İlçe Milli Eğitim Okul Ziyaretlerin Sürdürüyor

İlçe Milli Eğitim Okul Ziyaretlerin Sürdürüyor

İlçe Milli Eğitim Okul Ziyaretlerin Sürdürüyor

Milas İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İbrahim Türker Yaşoğlu, Türbe Çallı, Ortaköy ve Akkovanlık Mahallelerindeki okulları ziyaret etti. Yaşoğlu öğrencilerin mutluluk ve gülümsemesinin her şeye değer olduğunu vurguladı.

Milas İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İbrahim Türker Yaşoğlu; Türbe/Ortaköy İlkokul/Ortaokulu, Turgutreis Anaokulu/İlkokulu, Çallı Anaokulu/İlkokullarını ziyaret etti.

Ziyarette öğrencilere hediyeler verilirken, öğrenci, öğretmen ve velilerle bir araya gelerek yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması dilendi.

İbrahim Türker Yaşoğlu, yaptığı açıklamada; “ Türkiye Yüzyılı Eğitimin yüzyılı olacak hedefiyle çıkılan eğitim yolculuğunda Cumhuriyetimize yakışır eğitim ortamlarının daha iyi şartlarda olabilmesi için tüm paydaşlarla bir araya gelinmektedir. Daha iyi olabilmemiz için hayırseverlerle ortak projeler geliştirilmektedir. Eğitimin niteliğinin ve hizmet kalitesinin artırılması, eğitim ve öğretime uygunluğunun hedeflenen düzeyde olabilmesi için incelemelerde bulunulmuştur. Öğrencilerimizin mutluluğu, gülümsemesi her şeye değerdir” dedi

Çallı Muhtarı Burhan Kara ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve yapılan çalışmalar için İlçe Milli Eğitim Müdür V. İbrahim Türker Yaşoğlu’na teşekkür etti.

AdminAdmin