MİLAS
Giriş Tarihi : 26-04-2023 15:54

Derici: ‘’Milas’ı Temsil Etmek İçin Yola Çıktım’’

Milaslılarla bir araya gelen CHP Muğla Milletvekili Adayı Süreyya Öneş Derici, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Derici: ‘’Milas’ı Temsil Etmek İçin Yola Çıktım’’

CHP Muğla Milletvekili adayı Süreyya Öneş Derici, Milas ziyaretleri kapsamında çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Derici, ilk olarak salı pazarı esnafını ziyaret ederek sorunlarını ve isteklerini dinledi.

CHP Milas İlçe Başkanlığına ziyaret gerçekleştiren Derici, parti yöneticileriyle bir araya geldi ve seçim çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Milas Şubesi'ni ziyaret eden Derici, dernek yöneticileri ve gazilerle bir araya gelerek onların talep ve önerilerini dinledi. Derici, gazilerin yaşadığı sorunların çözümüne ilişkin çeşitli önerilerde bulundu.

CHP Muğla Milletvekili Adayına Milas’taki ziyaretlerinde CHP İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve partililer eşlik etti.

CHP Muğla Milletvekili Adayı Süreyya Öneş Derici ziyaretleri sonrası yaptığı açıklamada, ‘’Muğla Milletvekili olarak seçildiğim takdirde Milas’ı daha iyi temsil edeceğime ve Milas’ın hak ettiği yere gelebilmesi için gece gündüz çalışacağımın inancı ile yola çıktım’’ dedi.

AdminAdmin