YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 16-03-2024 23:47

SAATCI: SİZİN YAPTIĞINIZ PARKLAR BİZİM FETHİBEY PARKININ ZEKATI OLUR

SAATCI: SİZİN YAPTIĞINIZ PARKLAR BİZİM FETHİBEY PARKININ ZEKATI OLUR


Yeni dönemde yapmayı açıkladığı projelerine yönelik rakiplerinin eleştirilerine cevap veren Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, "Bizim yaptığımız Şehit Fethibey Parkı'nın zekatı sizin yapığınız parklara eş değer. Biz hayal satmıyoruz, yapamayacağımız sözü vermeyiz." dedi.
31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını mahalle toplantıları ile sürdüren İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, son toplantısını Çiftlik Mahallesi'nde yaptı. Çiftlik Pazaryerinde gerçekleştirilen toplantıya vatandaşların ilgisi büyük oldu. Alanı dolduran kalabalığa seslenen Saatcı, Çiftlik Mahallesi'nin; derelerin ıslahı, postahane, amatör tekne bağlama yeri ve sosyal tesis eksikliği gibi sorunlarını bildiklerini ve çözüme kavuşturacaklarını açıkladı. Sivrisinek konusunda bölgeden çokça şikayet aldığını anlatan Saatcı, yaz mevsiminde sürekli kesilen su sorunun çözümü için de girişimlerde bulunacaklarının altını çizdi.
Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Behçet Saatcı, meydandan rakiplerinin eleştirilerine de cevap verdi. Yeni döneme yönelik hazırladıkları projelerin hepsini yapabilecek güçte olduklarını ve hepsinin ön çalışmasının yapıldığını anlatan Saatcı, kendilerinin hayal satmadığını, bugüne kadar verdikleri bütün sözleri tuttuklarını açıkladı. 
Kendilerinin sadece yol kaldırım yapmadıklarını Fethiye'nin itibarını da koruduklarını ve korumaya devam edeceklerini belirterek rakiplerine göndermelerde bulunan Saatcı, sözlerine şöyle devam etti: "Buradan uyarıyorum kendilerini. Seçimlere 15 gün kaldı. Acele yapılan işe şeytan karışır. Yüzde 70 oyla geleceğiz diyorlar kendileri.  Madem yüzde 70 oyun var, bu ne telaş. Neyin acelesi bu. Ufak tefek parklar açılıyor. Açın tabiki. Yapılana teşekkür etmek gerekir. Bizim yaptığımız Şehit Fethibey Parkı'nın zekatı sizin yeni yaptık dediğiniz parklara denk gelir."
Konuşmasının devamında seçmene  uyarılarda bulunan Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, sandıkta Fethiyelilerin elinden, dilinden ve belinden zarar görmeyeceği kişiyi seçmelerini istedi. Bu seçimin belediye başkanı seçmenin çok ötesinde bir seçim olduğunu vurgulayan Saatcı, "Biz Fethiyelilerin kendinden emin olduğu insanı seçeceğiz. Burada partiselliğe yer yok. Bana ne senin partinden. Adamsan adamsın. Adam olan gitiği yere değer katar. Adam değilsen o parti olsa ne olur bu parti olsa ne olur" dedi.


 

AdminAdmin