SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 19-07-2023 12:26

SEYDİKEMERSPOR’DA İLK YÖNETİM TOPLANTISI YAPILDI

SEYDİKEMERSPOR’DA İLK YÖNETİM TOPLANTISI YAPILDI

SEYDİKEMERSPOR’DA İLK YÖNETİM TOPLANTISI YAPILDI

  Seydikemerspor Kulübü’nün 16’ncı Olağan Genel Kurulu’nun ardından ilk Yönetim Kurulu Toplantısı Seydikemer Belediye Başkanı ve Seydikemerspor Kulüp Başkanı B. Önder Akdenizli başkanlığında gerçekleşti.

  Seydikemerspor Kulübü’nün 16’ncı Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz günlerde Seydikemer Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleşmiş kulübün yeni başkanı ve yeni yönetim kurulu seçilmişti. Olağan Genel Kurulda Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemerspor’un yeni başkanı seçilirken; Harun Karamanlı, Mustafa Uçar, Hulusi Akhan, Mustafa Sarıyar, Emrullah Tuna, İsmail Öz, Ersoy İleri, Abidin Karakuş, Tezcan Ünal, Zekeriya Özbay, Sırrı Özal, Yusuf Marangoz, Alim Yanatma, Şaban Karaşal, Tamer Kırca ile Özkan Karcı Yönetim Kurulunu oluşturmuştu.

  Seydikemerspor Kulübü’nün 16’ncı Olağan Genel Kurulu’nun ardından ilk Yönetim Kurulu Toplantısı, Teras Restaurant’ta gerçekleşti. Seydikemer Belediye Başkanı ve Seydikemerspor Kulüp Başkanı B. Önder Akdenizli başkanlığında gerçekleşen toplantıya Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Toplantıda 2023-2024 sezonunda nasıl bir yol haritası izleneceği konuşuldu. Seydikemer Mehmet Günay Stadındaki sahanın yenilenmesi, Seydikemerspor Güreş Takımı ve eylül ayında başlayacak antrenmanlarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

 

 

  BAŞKAN AKDENİZLİ; “SEYDİKEMERSPOR’U YUKARILARA TAŞIYACAĞIZ”

 

  Toplantının ardından kısa bir açıklama yapan Başkan Akdenizli; “Seydikemer’in önemli bir değeri olan Seydikemerspor’umuzda ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdik. 45 yıllık köklü bir tarihe sahip Seydikemerspor’umuz için Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte gece gündüz çalışacağız. Seydikemerspor Kulübümüzü her açıdan büyütmek, yukarılara taşımak için çok çalışacağız. Futbolda Bal Ligi'ne yükselmek ve ilerleyen süreçte daha üst liglere çıkmak ana hedeflerimizden biri olacak” diye konuştu.

AdminAdmin