MİLAS
Giriş Tarihi : 17-05-2023 10:51

İl Müdürü Emre Çay Milas’ta İncelemelerde Bulundu

İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, il genelinde yürütülen eğitim yatırımlarını yerinde incelemeye devam ediyor. Eğitim yatırımları programı kapsamında her hafta Muğla'nın farklı ilçelerini ziyarette bulunan İl Müdürü Emre Çay, Milas'ta eğitime kazandırılan okullar ile yapımı devam eden okul inşaatlarını yerinde inceledi.

İl Müdürü Emre Çay Milas’ta İncelemelerde Bulundu

İl genelinde devam eden yeni eğitim yatırımları kapsamında Milas İlçesini ziyaret eden İl Müdürü Emre Çay, İlçe Müdürü Akın Aydın eşliğinde, yeni Fatih İlkokulu binasında incelemelerde bulundu.

İl Müdürü Emre Çay, Milli Eğitim Bakanlığınca sağlanan ödenekle ve Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı koordinesinde yürütülen çalışmalarla yapımında sona gelinen 24 derslikli yeni Fatih İlkokulunda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Emre Çay: ‘’Öğrencilerimize yakın zamanda kapılarını açacak olan yeni Fatih İlkokulumuz; kapalı ve açık spor alanları, konferans salonu, anasınıfları, yemekhanesi ve atölyeleri ile modern bir eğitim yuvası olarak inşa edildi. Milas ilçemize ve eğitim camiamıza hayırlı olsun.’’ dedi.

Eğitime yapılan her yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu vurgulayan İl Müdürü Emre Çay, "Bakanlığımız tarafından ilimiz eğitim kurumlarının yatırım, güçlendirme ve onarım işleri için ayrılan bütçe doğrultusunda Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı iş birliğinde, ilimizdeki eğitimin alt yapısını güçlendirmeye, öğrencilerimize nitelikli eğitim ortamları kazandırmaya devam ediyoruz. Cennet Muğla'mızın güzel çocuklarına yönelik güvenli ve modern eğitim yatırımlarımız, kesintiye uğramadan artarak devam edecek inşallah..." dedi.

AdminAdmin