GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-11-2023 13:55

Başkan Tokat, Öğretmenler Gününü kutladı

Başkan Tokat, Öğretmenler Gününü kutladı

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı şöyle:
“24 Kasım Öğretmenler Günü, dünyanın birçok ülkesinde eğitim neferleri öğretmenlerimize olan saygı ve minnettarlığımızı ifade etmek amacıyla kutlanan özel bir gündür. Bu gün aynı zamanda, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün "Millet Mektepleri'nin Başöğretmenliği"ni kabul ettiği gündür.
Öğretmenlerimiz, toplumun temel yapı taşlarından biri olarak kabul edilir ve bu özel gün, onlara duyulan takdiri ifade etmek için bizlere güzel bir fırsat sunar. Özverili, bilge ve sevgi dolu bir öğretmenin elinde şekillenmek, hayata bakmak, hayatı anlamak tarifi yapılamayacak büyük bir şanstır. Her günümüzü aydınlatan bilgeliğiniz ve öğretileriniz için sizlere her zaman minnettar olacağız. Çünkü bizlere öğrettiklerinizle büyüyor, hayatımıza kattığınız değerlerle bilinç kazanıyor, yolumuzu aydınlatıyoruz. Sizler, geleceğimizi şekillendiren, değerlerimizi aktaran ve her bir öğrencinin potansiyelini ortaya çıkaran kıymetli rehberlersiniz. Sabrınız, özveriniz ve bilgi birikiminizle, her günümüzü geleceğimiz için aydınlatıyorsunuz.
Bu özel gün vesilesiyle Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e bizlere kazandırdığı her bir değer, her bir ilke için saygı ve şükranlarımı sunarak; tüm öğretmenlerimize göstermiş olduğu özveri ve gayret için teşekkür ediyor, aramızdan ayrılan öğretmenlerimizi ise saygı ve rahmetle anıyorum.
Kıymetli öğretmenlerim; sağlığınız ve mutluluğunuz daim, 24 Kasım Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.”

AdminAdmin