MİLAS
Giriş Tarihi : 03-01-2024 21:31

Tokat, “Milas’ta Barış Saylak’la yarışmaktan çekinecek, korkacak en son insan benim.”

Tokat, “Milas’ta Barış Saylak’la yarışmaktan çekinecek, korkacak en son insan benim.”

Tokat, İddialara Yanıt Verdi
CHP’den Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Bodrum’da partililerle bir araya geldi. 
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adayı olarak Milas’ta Barış Saylak’la rekabet etmekten kaçtığı iddialarına da yanıt veren Muhammet Tokat, “Milas’ta Barış Saylak’la yarışmaktan çekinecek, korkacak en son insan benim.” dedi.
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adayı olarak Milas’ta Ak Parti Aday Adayı Barış Saylak’la rekabet etmekten kaçtığı iddialarına da yanıt veren Muhammet Tokat, şu sözlere yer verdi;
“35 yıldır siyasi tavır ve duruş olarak herkes beni medeni cesaretimle bilir. Bu anlamda hiçbir tavır ve yarışa girmekten çekinmem. Korkaklık şeyini de siyaseten kabul etmem. Benim Büyükşehire aday olmamdan en fazla Milas’taki AKP’liler memnunlar. Milas’taki diğer aday adayı arkadaşlarım da çok değerli ama en çok benden çekiniyorlardı. Benim bir karar vermem gerekiyordu ama bu karar başka bir partinin adayı veya aday adayı üzerine kurulmuş bir karar değildir. Ben yılların parti emekçisiyim. Partimin bana ihtiyaç duyduğu her noktada ben yarışa girerim. Bu anlamda Milas’ta Barış Saylak’la yarışmaktan çekinecek, korkacak en son insan benim. Biz ortaokulda aynı sıralarda oturduk. İki muhtar oğluyuz. İkimiz de birbirimizin ciğerlerini biliriz. Şunu da iddia ediyorum. Eğer Barış Saylak adaylaşırsa geçen seçimde aldığı oyu kesinlikle alamayacak. Çünkü Milas önseçim yapacak, eğilim yoklaması yapacak. Yoklamadan çıkan arkadaşın arkasında kapı gibi duracağız. Milas’a yine CHP’nin bayrağını dikecek şekilde seçimi alacağız. İl Tarım’dan gelmiş, şuradan gelmiş, buradan gelmiş bizi hiç ilgilendirmez. Çünkü o sadece seçim dönemlerinde gelir, halkla şey yapar biz seçim harici dönemlerde de sürekli halkla iç içeyiz.” dedi.

AdminAdmin