MUĞLA
Giriş Tarihi : 29-06-2023 11:09

AK Parti'de Bayramlaşma İlk Gün Yapıldı

AK Parti'de Bayramlaşma İlk Gün Yapıldı


AK Parti Fethiye ilçe başkanlığında düzenlenen bayramlaşma törenine AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı ve partililer katıldı.
AK Parti Fethiye ilçe başkanlığında düzenlenen bayramlaşma törenine Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı ile çok sayıda partililer katıldı. Programda konuşan Milletvekili Otgöz ve ilçe başkanı Kovancı herkesin Kurban Bayramını kutladılar. Yerel seçimler için startın verildiğini söyleyen konuşmacılar yine sandıktan zaferle çıkacaklarını ifade ettiler. Program bitişinde toplu fotoğraf çekimi gerçekleşti.
“Muğla’mızı Çok İyi Yatırımlar Bekliyor”
Cumhurbaşkanıyla beraber bayram namazını birlikte kıldık. Yüzüne can gelmiş, dinlenmiş. Sıkıntılı bir durumu yok. Biz iki tane seçim geçirdik. Türkiye yüzyılı başladı. Sıkıntılı dönemlerden de geçtik. Sağlık bakanımızı ziyaret ettik. “Fethiye devlet hastane nasıl oldu?” diye sordu kendileri. “Yeni hastane için ihaleye çıkalım” dedi. Burada biliyorsunuz otopark sıkıntımız var. Hemen talimat verildi ve açık otopark işlemine başlandı. Bakanlarımız çok çalışkan. Şu 5 yıl içerisinde bizi çok şey bekliyor. Petrol müjdesi de verilecek ülkenin durumu çok iyiye gidecek. Aldığımız bu görevi 5 yıl hakkınca yapmak bizim görevimiz” şeklinde konuştu. 
“Bayramınız Mübarek Olsun”
AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı yaptığı açıklamada, “Kurban bayramının birinci gününde bayramlaşma programı düzenledik. Partimizle birlikte içimizde ki sevinci paylaşmak istiyoruz. Hepiniz şeref verdiniz renk kattınız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bayramınız mübarek olsun. Bayramla birlikte birlik beraberliğin olması gereken günler. Bu kurban kesme telaşı içerisinde partimiz için vakit ayırdığınız için hepinize çok teşekkür ederim. Bu sabah sayın cumhurbaşkanımız ile bayram namazındaydık. Cumhurbaşkanımızın her birinize selamı var. Bayramınızı tebrik ediyor. Ben Yakup vekilime de buraya teşvik ettikleri için ayrıca teşekkür etmek istiyorum” dedi.

AdminAdmin