FETHİYE
Giriş Tarihi : 27-10-2023 20:48

CHP'li Demir "Halkın Adayıyım"

CHP'li Demir "Halkın Adayıyım"

CHP'li Demir

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe eski Başkanı aynı zamanda 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir, belediye başkan aday adaylığını geniş katılımlı bir programda açıkladı.


Geçtiğimiz yıllarda yaptığı çalışmalar ve projeler ile adından söz ettiren sevilen siyasetçi Mehmet Demir, CHP’den Fethiye Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı. İlçe başkanlığında gerçekleşen organizasyona parti yöneticileri, aday adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı. Açılış konuşmasını CHP Fethiye İlçe Başkan Vekili Mustafa Barış Güler’in yaptığı etkinlikte Aday adayı Demir alkışlarla karşılandı. 

Coşkulu tezahüratlar eşliğinde konuşmasına başlayan CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Demir, “Cumhuriyetimizin 100. yıldönümünde aş belediye başkan aday adaylığımı açıklamaktan mutluluk duyuyorum. Aynı zamanda partimizin 100.yıl dönümünde herkesin burada olması beni memnun etti. Buradan herkese çok teşekkür ediyorum. Bugün ne müzik çalmak ve eğlenmek istemedik. İsrail tarafından Gazze’ye yönelik saldırıları hepimiz yakından takip ediyoruz. Masum çocukların ölmesine izin vermediğimiz için bugün müziğe hayır dedik. CHP’ye 1989 yılında girdim, bugün yıl 2023. Her kademesinde çalıştım. Beni bu parti ilçe başkanlığı ve milletvekili adaylığı görevlerinde bulundum. Partimin beni bu kez belediye başkan adayı yapacağına inancım sonsuz. Bu parti emeğe değer verir, bunu adım gibi biliyorum. Emekçi arkadaşlarıma buradan selam yolluyorum. Milletvekilliği seçimlerinde hem benim hem de Fethiye halkının emeği yendi. Belki de şuan sizin aranızda milletvekili olarak konuşuyordum. Ama nasip değilmiş, hayırlısı bu değilmiş” şeklinde ifadeler kullandı. 


Konuşmasını sürdüren Aday Adayı Demir, “10 arkadaşımın 9’u bana niye belediye başkan adayı olmuyorsun dedi. Burada sağcısı solcusu herkes var. Bizim için önemli olan bu. Fethiye’yi birlik ve beraberlikle yönetmekle talibiz. Kim olursa olsun insan olması önemli. Sizler bana aday adayı ol demeseydiniz bugün ben olmazdım. Benim haricimde 4 aday adayı var, onlara da başarılar diliyorum. Ortak aklı çıkardığımıza inanıyorum ben. Herkes bilsin ki kimse yalnız değil. Ben kimseden korkmam arkadaşlar. Bizle yola çıkanlarla yolu tamamlayacağız. Bana güvendiğiniz ve inandığınız için buradasınız. İyi ki belediye başkan aday adayı olmuşum. Sizlerle beraber Fethiye’yi yöneteceğim. Herkes aday oluyor projesi yok diyor. Doğru, çünkü biz şuan aday adayıyız arkadaşlar. Proje açıklamayalım ama başlıklarını açıklayalım. Fethiye’ye yapılacak hizmete hep beraber varız. Taşın altına elimizi sokacağız. Belediye başkanlığı kolay bir şey değil. Milletvekilliği seçimleri biter bitmez bizim için yeni bir seçim başladı. Ekip arkadaşlarımızla birlikte 9 ayda otopark ve trafik sorununu çözeceğiz. Siz bana değil kendinize oy vereceksiniz, verirken de Mehmet Demir’i göreceksiniz. Kızım ve eşim başta olmak üzere siz benim destekçilerimsiniz. İyi ki varsınız” diye konuştu.

AdminAdmin