YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 17-02-2024 11:22   Güncelleme : 17-02-2024 12:26

EV YIKANLA KÖPEK ÖLDÜREN BAŞKANDAN BAŞKAN OLMAZ

EV YIKANLA KÖPEK ÖLDÜREN BAŞKANDAN BAŞKAN OLMAZ

 

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, rakipleri tarafından ortaya atılan “Göreve gelince kaçak yapıları yıkacak” kara propagandası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Saatcı daha önce yapılmış hiçbir yapının yıkılmayacağını belirtirken, İmar Affının çıkartılması gerektiğini açıkladı.
Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, basın çalışanları ile gerçekleştirdiği kahvaltı programında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Fethiye’nin temel sorunları hakkında değerlendirmelerde bulunan Saatcı, Fethiye’nin en temel çözülmesi gereken problemlerinin başında Körfezin temizlenmesi ve Fethiye Limanının yapılmasının geldiğini anlattı. Bunu sırasıyla Yat Çekek Yeri ve Sanayi’nin taşınmasının takip ettiğini belirten Saatcı, yeni bir imar çalışmasının yapılmasının da bu takip eden gerekliliklerden olduğunu kaydetti.
Bir gazetecinin kaçak yapılarla ilgili rakipleri tarafından ortaya atılan iddiaları hatırlatması üzerine İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, göreve geldikleri zaman hiçbir yapının yıkılmayacağını açıkladı. Saatcı, “Kaçak inşaatlarla ilgili açık yüreklikle ifade edeyim. Plan yok arkadaş. Diyorsun ki bana ben çocuğumu evlendireceğim ev yapmak istiyorum. Yapamazsın deniliyor. Neden? Çünkü plan yok. Siz yok yok derseniz vatandaş kaçağa tevessül eder. Vatandaşa nefes alacağı bir yer açacağız ki kaçağa yönlenmesin. Bir çiftçi ürünü üretirken verdiği maliyetin karşılığını alamıyorsa, 2 dönüm seradan aldığın parayı bir tane villadan alıyorsa demek ki ortada bir sıkıntı var. Konuşacak bişey yok. Vatandaşın neyine kızacağız. İmar affının gelmesi şart oldu artık. İmar affı cinayettir diyen insanlardan bir tanesiyim ama 2018 yılındaki pandemiden sonra gelinen noktaya bakılınca imar affı şart. Bunun dışında bir kurtuluş da yok. Bir de tutturmuşlar Behçet Saatcı gelirse, Karaçulha’yı Çamköy’ü yıkacakmışız diye kara propoganda yapıyorlar. Öyle şey olur mu ya. Rahmetli Müzaffer Dontlu’dan bize vasiyet kalan bir söz var. Ev yıkan ile köpek öldüren belediye başkanından başkan olmaz. Neyi yıkacağım ya. Benden önce yapılan işlerle benim ne işim olur.” dedi.

AdminAdmin