YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 23-03-2024 18:42

BAŞKAN AKDENİZLİ, PROJELERİNİ BAKANA SUNDU

BAŞKAN AKDENİZLİ, PROJELERİNİ BAKANA SUNDU


Muğla’nın Fethiye ilçesinde bir etkinliğe katılan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ile görüşen Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, Seydikemerle ilgili projelerinin olduğu dosyayı sundu. 
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, çeşitli ziyaretler için Muğla’ya geldi. Muğla ziyaretlerinin bir ayağını Fethiye’ye düzenleyen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Gençlik Merkezi Spor Salonu’nda gerçekleşen programa katıldı.
Programda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Muğla Valisi İdris Akbıyık, Cumhur İttifakı Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın, Seydikemer Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı Önder Akdenizli, Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü,  il ve ilçe teşkilatı yöneticileri, belediye meclis üyesi adayları ile gençler de yer aldı.
Programdan sonra Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ile görüşen Başkan Akdenizli, Seydikemerle alakalı projelerini belirten dosyayı sundu. Bakan Aşkın Bak, Seydikemer’e dair projelere gereken desteği sağlayacaklarını söyledi.
Seydikemer’de sporun gelişmesi amacıyla çalışacaklarını belirten Başkan Akdenizli; “Sayın Bakanımıza, Seydikemer'imize dair projelerimizi iletip görüş alışverişinde bulunduk. Türkiye Yüzyılında, Seydikemer'i sporun merkezi haline getirmek için durmadan çalışacağız. Seydikemer’imize özel ilgi gösteren Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

AdminAdmin