SİYASET
Giriş Tarihi : 07-12-2023 18:57

Aday Adayları İle Görüşüldü

Aday Adayları İle Görüşüldü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu Milletvekili Seyit Torun beraberinde Antalya Milletvekili Sururi Çorabatır ve Parti Meclisi Üyesi Sinem Kırçiçek ile birlikte CHP Fethiye İlçe Örgütünü ziyaret ettiler.
Yerel seçimler öncesinde ilçe başkanlarını ziyaret ederek CHP belediye başkan aday adayları ile ilgili olarak bilgi topladıklarını belirten CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, daha sonra genel merkez nezdinde değerlendirmelerde bulunacaklarını söyledi. CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu ve belediye başkan aday adaylarının yer aldığı programda, toplanan verilerin daha sonra bir rapor haline getirileceği ifade edildi.
Açılış konuşmasını yapan CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, “Önümüzdeki yerel seçim ile ilgili görüşlerimizi almak üzere milletvekillerimiz ve parti meclisi üyemiz bizleri ziyaret etti. Bu konuyla ilgili bölgemizde yapılacak çalışmada üzerimize ne düşüyorsa onu yapacağız” dedi. 
CHP Antalya Milletvekili Sururi Çorabatır yaptığı açıklamada, “Önümüzdeki yerel seçimi hep beraber yaşayacağız. Bende Antalya vekili olarak buraya çok uzak değilim, Fethiye’ye birçok kez geldim” ifadelerini kullandı. 
CHP Parti Meclisi Üyesi Sinem Kırçiçek açıklamasında, “Önemli bir süreç. Biz buraya belirleme yapmaya değil, sadece bazı şeyleri anlamaya geldik. Ne durumdayız onu görelim. Hepinize hayırlı olsun şimdiden” şeklinde konuştu. 
CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, “İçinde bulunduğumuz dönemde tüm ilçelerimizi, elimizden geldiğince ziyaret etmeye çalışacağız. Amacımız altını çizerek söylüyorum aday tespiti değil. Sadece sizden aldığımız bilgileri rapor haline getireceğiz ve genel merkezimize sunacağız. Elbette oradaki kurul değerlendirecek. Buradaki sizin taleplerinize göre bir seçim modelini oluşturacak. Biz buradan sizlerin ve sahadaki görüşleri bir şekilde raporlamaya geldik” diye konuştu. 
Açıklamasını sürdüren Milletvekili Torun, “Önemli bir süreçten geçiyoruz. Bir kurultay yaşadık. Kurultayın ardından yeni bir enerji ile yolumuza devam ediyoruz. Bir yerel seçim var, bunu başarmak zorundayız. Geçtiğimiz seçimde biz çok umutluyduk ama beklediğimiz gibi olmadı. Bir hayal kırıklığı yaşadık ama vazgeçmedik. Vazgeçersek yeniliriz. Önümüzdeki yerel seçimleri de Türkiye genelinde aldığımızda, Türkiye’de çok şeyin değişeceğinden de emin olun. Sonuçta bu ülkeye demokrasiyi, adaleti ve özgürlüğü getirene kadar mücadelemiz devam edecektir” dedi.

AdminAdmin