MAGAZİN
Giriş Tarihi : 05-11-2023 10:09   Güncelleme : 05-11-2023 10:10

EMLAKÇILAR DERNEĞİNDEN GELENEKSEL KAHVALTI ETKİNLİĞİ

EMLAKÇILAR DERNEĞİNDEN GELENEKSEL KAHVALTI ETKİNLİĞİ

Fethiye Emlakçılar Derneği her yıl olduğu gibi bu yıl da tanışma ve kaynaşma etkinliği düzenledi. Çalış Plajı’nda bulunan Çalış Balıkçısı Restoran’da gerçekleşen kahvaltılı programa yoğun bir katılım olurken, etkinlik sohbet havasında geçti.
Gerçekleşen toplantıya Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanı Serdar Oğuz, yönetim kurulu üyeleri ve Fethiye’de hizmet sunan emlakçılar katıldı. Emlak sektörünün sorunları ve çözüm önerilerinin paylaşıldığı kahvaltıda; sektöre yeni katılan üyeler; diğer üyelerle tanışma fırsatı da yakaladı. Bu organizasyon ile hem yaz sezonun hem de geride bıraktıkları genel kurulun yorgunluğunu attıklarını kaydeden Dernek Başkanı Oğuz, sektörleri açısından 2023 yılının değerlendirmesini de yaptı. 


Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanı Serdar Oğuz yaptığı açıklamada, “Biz emlak danışmanlarını, ofis sahiplerini her yıl değişik bir mekanda, yaz sezonunun yorgunluğunu almak ve iş hacmini artırmak anlamında kahvaltı organizasyonu düzenliyoruz. Bu yılda da güzel bir katılım oldu ve katılımcılara çok teşekkür ederim. Geçen haftada güzel bir genel kurul yaşamıştık. Genel kurul dolayısıyla üyelerimizi yorduk, son derece geniş katılımlı bir toplantı oldu” dedi. 


Açıklamasını sürdüren Dernek Başkanı Oğuz, “2023 yılında emlak sektöründe fiyat artışlarını hep beraber yaşadık. Türkiye'de enflasyon sebebiyle gayrimenkulde de bir fiyat artışı söz konusu oldu. Bu fiyat artışları hem enflasyon dolayısıyla oldu hem de vatandaşın enflasyondan kaçınmak amacıyla gayrimenkule yönelmesiyle oldu. Geçtiğimiz 3-4 aydan bu yana satışların hem düştüğünü izliyoruz hem de fiyat artışlarının yatay hale geldiğini ve fiyatların artmadığını izliyoruz ve analiz ediyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

AdminAdmin