FETHİYE
Giriş Tarihi : 11-11-2022 13:56

Spor Ajandası programının konuğu Köymen oldu

MTÜRK TV ekranlarında canlı olarak yayınlanan, Fatih Dereli’nin hazırlayıp sunduğu Spor Ajandası programının bu haftaki konuğu Seydikemer Belediyespor Başkanı Hasan Köymen oldu. Başkan Köymen, çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

Spor Ajandası programının konuğu Köymen oldu

 

 

 

MTÜRK TV ekranlarında canlı olarak yayınlanan, Fatih Dereli’nin hazırlayıp sunduğu Spor Ajandası programının bu haftaki konuğu Seydikemer Belediyespor Başkanı Hasan Köymen oldu. Başkan Köymen, çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

 

Muğla Süper Amatör Ligi B Grubu ekiplerinden Seydikemer Belediyespor’un başarılı başkanı Hasan Köymen; takımının mevcut durumu, gelecek hedefleri ve altyapı faaliyetleri ile ilgili olarak MTÜRK TV takipçilerini bilgilendirdi.

 

Seydikemer Belediyespor Başkanı Hasan Köymen, “1978 yılında kulübümüz, merhum başkanımız Mehmet Günay tarafından Fethiye Doğanspor adıyla kuruldu. 1997 yılında başkanımız o dönemde belde konumundaki Kemer’e taşınıyor ve takımımız Kemer Doğanspor adını alıyor. Kendisi 30 yıl hem hocalık hem başkanlık yapıyor. Birçok öğrenci yetiştiriyor. Bölgemiz için büyük emek harcadı. Ben 7 yıldan bu yana başkanlık yapıyorum. Kemer Doğanspor ruhunu yaşamaya ve yaşatmaya devam ediyoruz. Kulüp yönetimi bir ekip işi… Yönetim kurulumuzun katkıları ile bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Taraftarların desteği de çok önemli. Seydikemer’de yönetim ve taraftarlarımız arasındaki bütünlüğü sağladık. 7 yıllık kulüp başkanlığım sürecinde ne zaman Seydikemer Belediye Başkanı Sayın Yakup Otgöz’ün kapısını çalsam, beni geri çevirmedi” dedi.

 

Açıklamalarına devam eden Kulüp Başkanı Köymen, “Spor için fiziki şartlar büyük önemlidir. Tesis konusunda diğer kulüplerde incelemelerde bulundum. Hemen bir planlama yaptık. Taraftarlar sadece 90 dakikayı görür. Perde arkasını görmezler. Tesislerden önce sporcular kiralık bir evde kalıyordu. Prefabrik bir tesis inşa ettik. O dönem belediye başkanımız, yönetim kurulumuz ve hayırseverlerin büyük desteği oldu. Deyim yerindeyse imece usulü ile tesislerimizi bugünlere kadar getirdik. Şu anda 18 sporcu kapasiteli tesisimizde toplantı odası, antrenör odası ve yemekhane yer almaktadır. Mevcut tesisimizle Bölgesel Amatör Ligi kaldırırız, 3. Lig’i de zorlarız. Bunu rahatlıkla söylüyorum. Şu an sahamız için çalışıyoruz. O da tamamladığı zaman çok güzel bir kompleks olacak” şeklinde ifadeler kullandı.

 

Seki Mahallesi’nin sezon başı kampı için oldukça uygun bir yer olduğunu kaydeden Köymen, “Seki Mahallesi’nde özel girişimciler tarafından bir tesis kurulsa, birçok profesyonel takım kamp için gelecektir. Böyle bir çalışmaya yerel yönetimlerin ve bakanlığın destek vereceğini düşünüyorum” şeklinde konuştu. 2022-2023 sezonundaki hedefleri, sezon başı planlamaları ve altyapı çalışmaları hakkında detaylı bilgiler verdi.

 

AdminAdmin