SİYASET
Giriş Tarihi : 03-12-2023 11:16

Kökten “Tüm Engelleri Beraber Aşacağız”

Kökten “Tüm Engelleri Beraber Aşacağız”

AK Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayı Muhammet Kökten, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Engelleri Birlikte Aşacağız” ifadelerinde bulundu.
Birleşmiş Milletler tarafından 1992 yılından bu yana 3 Aralık'ta kutlanan uluslararası bir farkındalık günüdür. Bu kapsamda Engelliler Günü ilçemizde de çeşitli farkındalık etkinlikleri ile kutlanırken,AK Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayı Muhammet Kökten'de  3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımlarak,  engelli vatandaşlarımızın daha yaşanılabilir çevre ve yaşam şartlarını kolaylaştırmak için her türlü çalışmayı sergileyeceklerini ifade etti.
Kökten açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
“Tüm engelleri kaldırmak, sevgi, dayanışma ve empati ile engelsiz bir yaşamı hep birlikte inşa edeceğiz.  Engelsiz bir Fethiye'de  hayat sürdürmemiz mümkün diyerek projelerimizle birlikte yola çıktık.  Fethiye'de  yaşayan yaklaşık Bin civarındaki  engelli vatandaşımızın, sosyal kültürel haklarını ihlal etmeyecek, empati kurarak ilerleyeceğiz. Engelli vatandaşlarımızla aynı kaldırımda birlikte gidebileceğimiz bir kent  inşa etmeye geliyoruz. Bu vesile ile 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’müz olsun.”

AdminAdmin