MUĞLA
Giriş Tarihi : 29-09-2023 11:03

Minik İtfaiyeciler Parkuru Başarı İle Geçti

İtfaiye Haftası etkinlikleri çerçevesinde Muğla'nın Menteşe ve Yatağan ilçelerinde bulunan okul öncesi öğrencilere itfaiye teşkilatının kullandığı malzemeler ve yangın tatbikatı eğitimi verildi.

Minik İtfaiyeciler Parkuru Başarı İle Geçti

İtfaiye Haftası etkinlikleri çerçevesinde Muğla'dan çeşitli okullardan 600 okul öncesi öğrenciye parkur eğitimi verildi ve öğrencilere itfaiye ekiplerinin malzemeleri tanıtıldı. Öğrencilere eğitim sonunda itfaiye ekipleri tarafından boyama kitabı hediye edildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye daire Başkanı Mehmet Karyağdı etkinlikle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Teşkilatımızın 309. Cumhuriyet tarihimizin 100. Yılımızı kutladığımız itfaiye haftamızda itfaiye etkinlikleri çerçevesinde bugün okulöncesi öğrencilerimizden 600 öğrencimize itfaiye bahçemizde oluşturduğumuz parkurla ve oluşturduğumuz yangın panelleri ile yangınlar konusunda temel eğitimden başlayan çocuklarımıza yönelik yangınlar konusunda hassasiyetli olmaları ve farkındalık oluşturmak adına bu şekilde bir etkinlik yaptık. Teşkilat olarak çok gurur verici çok değerli olduğunu düşündüğümüz bu etkinlikleri devam ettirmek ümidiyle herkesi hatasız, kazasız, yangınsız günler diliyorum tüm itfaiyeciler haftası tüm itfaiyecilerimize kutlu olsun "dedi.

AdminAdmin