MİLAS
Giriş Tarihi : 21-02-2024 13:37

CHP Milas Belediye Meclis Adayları Listesi Belli Oldu

CHP Milas Belediye Meclis Aday Listesi, İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya tarafından İlçe Seçim Kurulu’na teslim edildi.

CHP Milas Belediye Meclis Adayları Listesi Belli Oldu

İlçe Seçim Kuruluna teslim edilen listede, en önemli ve göze çarpan değişiklik ise kontenjan listesi. Burada daha önceki listede ikinci sırada Dursun Çetin yer alırken, İlçe Seçim Kurulu’na verilen listede ikinci sırada Doktor Ümit Özbek dikkati çekiyor.

Buna göre, Fevzi Topuz’un başkanlığı kazanması halinde, Milas Belediye Meclisi’nin kontenjandan meclis üyeliğini garantileyen isimler Önder Ersoy, Ümit Özbek ve Nurten Burçin Aslan Perçin.

Kesin Liste Şöyle:

Ece Gülen Ozan, Bülent Sezgin, Ali Rıza Öner, Barbaros Gezgin, Gülşen Gökçe, Çağlar Koban, İbrahim Özfen, Mustafa Özgülergil, Ali Özgür, Filiz Çoğlu Yaba, Musa Balkaya, Mehmet Bozan, Hüseyin Çöllüoğlu, Mehmet Murat Yazar, İsmail Altın, Emrah Mergen, Cenker Çetin, Saim Tartan, Şeref Çağırkan, Ahmet Kılbey, Deniz Ilbara, Ahmet Karabıyık, Dursun Demirkan, Eyüp Murat Gökkaya, Halil İbrahim Yılmaz, Yusuf Erol, Recep Göktaş, Metin Şahin.

Yedek Üyelik; Şakir Özdemir, Göksel Billur, Türkan Kaya, Mehmet Anıl Zeybekoğlu, Nevzat Kara, Aysun Yılmaz, Cenk Şimşek, Sertel Özen, Feridun Saydam, Ali Özdemir, Gülce Çelikoğlu, Özgür Mil, Faik Karagöz.

Kontenjan listesi; Önder Ersoy, Ümit Özbek, Nurten Burçin Aslan Perçin.

Ummalı Bir Çalışmanın Ardından

Listelerin teslim edilmesinin ardından açıklamalarda bulunan CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, “Bugün ummalı bir çalışmanın ardından ilçe seçim kuruluna listelerimizi teslim ettik. Bilindiği gibi hafta sonu Ankara’ya çağrılmıştık. Ankara’dan da gerekli evraklar geldikten sonra bu evraklarla şuanda tam listemizi teslim ettik. İnşallah bu yerel seçim hepimiz için hayırlısı olur. Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını daha da yükseklerden dalgalandırmaya devam ederiz. Tüm belediye başkan adaylarımıza başarılar diliyoruz. Şenlik havasında, uyum havasında geçecek bir yerel seçim süreci olmasını diliyoruz” dedi.

Aslolan Chp’nin Bayrağını En Yüksekte Dalgalandırmaktır

Listelerin belirlenmesi konusunda uygulanan yöntemler hakkında da bilgi aktaran Başkan Çetinkaya, “Bizim genel merkez denetiminde bir ön seçimimiz oldu. 2019 yılından farklı olarak beldelere sandık konulmadı. 2019 yılında yapılan ön seçim Milas İlçe Örgütünün iradesiyle yapılmıştı. Son yapılan ise genel merkezin kontrolünde ve denetiminde yapıldı. Tabi ki tek sıralar genel merkez kontenjanı olarak kaldı. Çift sıralar ise seçilmiş oldu. Bununla ilgili gerekli bilgilendirmelerde yapılmıştı. Listemiz ise buna göre oluşturuldu. Listeler oluşturulurken mutlaka zorluklar yaşanıyor, kırılanlar oluyor. Ama aslolan CHP’nin bayrağını en yüksekte dalgalandırmaktır. Biz her ne olursa olsun partimizin yılmaz bekçileri olarak sahada çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

AdminAdmin